World Backup Day!

 • Blog header: World Backup Day 31.03.2019
  World Backup Day!
  • March 31 2019

  Happy World Backup Day! Vandaag is het dé perfecte dag om ervoor te zorgen dat uw back-up doet, wat het zou moeten doen. Back-ups zijn immers nog steeds cruciaal, maar niet langer vergelijkbaar met de begindagen. 

  Technologie ontwikkelt zich in een razendsnelle tempo. In de afgelopen jaren hebben we een ongelofelijk technologische evolutie meegemaakt, vooral als we kijken naar de digitale evolutie van data. Tegenwoordig is er flink wat veranderd in de manier waarop we omgaan met data en de huidige digitale wereld brengt een enorme hoeveelheid aan data met zich mee. Bedreigingen zoals cyberaanvallen en natuurrampen maken het noodzakelijk om onze data beter te beveiligen en om regelmatig een back-up te maken. Dit om ervoor te zorgen dat uw bedrijf in beweging blijft zodra er iets onverwachts gebeurt.

  Het leven heeft geen terugspoel-knop, maar data wel. Met een back-up oplossing en een complete business continuity– en disaster recovery plan kunt u eventuele bedreigingen voor uw gegevens voorkomen. Tijdens een noodgeval of natuurramp is ColoHouse voorbereid en staan we paraat met een welbedachte disaster recovery actieplan. De bedrijfscontinuïteit van onze klanten heeft voor ons de allerhoogste prioriteit. ColoHouse kan dienen als uw voornaamste back-up partner voor uw data en ICT-infrastructuur.

  Zorg dat u, uw gegevens niet alleen op World Back-up Day beschermd, maar ook op alle andere dagen. Het is van cruciaal belang om één stap voor te blijven als het gaat om databescherming. Uw werknemers, leveranciers en klanten zullen u er dankbaar voor zijn.

  Heeft u hulp nodig met een plan voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op via: +31 (0)88 2700 200 of u kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier. Ons team denkt graag met u mee om de beste oplossing voor uw bedrijf te vinden.

 
Heeft u vragen?