World Backup Day – Garandeer uw bedrijfscontinuïteit

 • Blog header
  World Backup Day – Garandeer uw bedrijfscontinuïteit
  • September 9 2020

  Last Updated on 09/09/2020 by Tylor

  Happy World Backup Day!  Bedrijven zijn inmiddels steeds meer afhankelijk van hun data om hun organisatie draaiende te houden. Het is essentieel om deze bedrijfskritische gegevens gegevens goed te beschermen en beheren. Vandaag is een herinnering om na te denken over beheren van uw data en hoe u uw bedrijf kunt beschermen in de datagedreven wereld van vandaag.

  Datacenter back-up oplossingen
  Back-ups maken zijn belangrijk! Het is een eenvoudige maar essentiële stap om uw bedrijf te beschermen. Een goede back-up- en data storage oplossing, samen met een volledig bedrijfscontinuïteit en disaster recovery plan, helpt uw bedrijf beschermen tegen onvoorspelbare zaken. Steeds meer bedrijven wenden zich tot datacenters wegens de betaalbare, effectieve back-upservices die datacenter bieden om bedrijfskritieke gegevens te beschermen.  Een datacenter biedt gemoedsrust, wetende dat uw gegeven veilig zijn.

  Een colocatie datacenter biedt bedrijven een veilige, redundante omgeving waarin hun gegevens kunnen worden ondergebracht. Er zijn eindeloze manieren waarop bedrijfskritische informatie kan worden aangetast. Denk aan o.a. klantoormigratie, stroomuitval, beveiligings bedreigingen, onjuist beheerde apparatuur en natuurrampen. Kunt u zich voorstellen dat alle opgeslagen data van uw bedrijf ineens weg zijn? En wat dit betekent voor het bedrijf? Het is daarom cruciaal is dat data worden opgeslagen in een beschermde omgeving met proactieve ondersteuning.

  Colocatie providers zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de bedrijfsvoering van hun klanten wordt gehandhaafd. De meeste datacenters bieden 24/7/365 ondersteuning op locatie, wat vooral handig is voor onverwachte situaties die onmiddellijke aandacht nodig hebben. 24/7/365 ondersteuning biedt gemoedsrust en laat klanten weten dat hun datacenter er is om in elke situatie hulp te bieden.

  Bovendien zijn de meeste datacenters uitgerust met meerdere generatoren en back-upsystemen om 100% uptime van services te garanderen, ongeacht de omstandigheden. Ondersteunend personeel test en controleren deze systemen regelmatig en investeert de tijd en energie die nodig is om 100% uptime voor de bedrijfsactiviteiten van klanten te garanderen. Het ondersteunen van klantbehoeften is de hoogste prioriteit van een datacenter. Het intern overzien van al deze maatregelen kan voor een bedrijf tijdrovend en duur zijn. Daaranast is het een risico met dat de bedrijfsactiviteiten vastlopen als ze niet goed worden uitgevoerd.

  ColoHouse’s Datacenter Disaster Recovery diensten & oplossingen
  Een brand, natuurramp of ander noodgeval? ColoHouse is voorbereid en staat paraat met een doordacht disaster recovery actieplan. De bedrijfscontinuïteit van onze klanten heeft voor ons de allerhoogste prioriteit! ColoHouse kan dienen als uw voornaamste back-up partner voor uw data en ICT-infrastructuur.

  Zorg dat u, uw gegevens niet alleen op World Back-up Day beschermd, maar ook op alle andere dagen. Het is van cruciaal belang om één stap voor te blijven als het gaat om databescherming. Uw werknemers, leveranciers en klanten zullen u er dankbaar voor zijn.

  Heeft u hulp nodig met een plan voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op via: +31 (0)88 2700 200 of u kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier. Ons team denkt graag met u mee om de beste oplossing voor uw bedrijf te vinden.

 
Heeft u vragen?