Wat zijn de top 3 voordelen van de hybrid cloud?

 • Blog header: Wat zijn de top 3 voordelen van Hybrid Cloud?
  Wat zijn de top 3 voordelen van de hybrid cloud?
  • January 17 2020

  In de afgelopen jaren hebben we gezien dat de hybrid cloud een belangrijk onderdeel is van menig IT-infrastructuur. Hybrid cloud oplossingen bieden vele voordelen voor bedrijven van elke omvang – van MKB tot Enterprises. Met deze drie belangrijke redenen kunt ook u niet meer om de hybrid cloud heen.

  Wat is een hybrid cloud?
  Onder hybrid cloud verstaan we een omgeving waar één of meerdere private en public cloud omgevingen met elkaar verbonden zijn. Het grootste voordeel van deze cloud oplossing is de mogelijkheid om data en applicaties tussen deze clouds te verplaatsen op een flexibele wijze.

  Wat zijn de voordelen?

  1.      Flexibiliteit & Schaalbaarheid
  De Hybrid Cloud model brengt het best uit de private- public cloud model bij elkaar. U kunt profiteren van het beste dat iedere cloud model te bieden heeft. Daarnaast is het mogelijk om workloads en resources te plaatsen op de plek waar ze het best tot hun recht komen.  Een groot voordeel hiervan is dat u bepaalt  waar u de schaalbaarheid nodig heeft. Zo kunt u eenvoudig opschalen als uw bedrijf groeit en afschalen als dat nodig is

  2.      Beveiliging
  Een nadeel van de public cloud is dat het een  ‘open’ omgeving is en dus minder veilig. Vergeleken met de public cloud biedt een hybrid cloud een hogere mate van beveiligingsniveau omdat u controle uitoefent over uw gegevens.  Een hybrid cloud oplossing geeft u de mogelijkheid om te beslissen welke applicaties en diensten in de public cloud mogen blijven en welke privé moeten zijn.

  3.     Kostenbesparing
  Het besparen van kosten is één van de grootste voordelen van een hybrid cloud model. Dit cloud model is kosteneffectief vanwege de mogelijkheid om data en applicaties snel te gebruiken en  u kunt eenvoudig opschalen als uw bedrijf groeit en afschalen als dat nodig is. Op deze manier betaalt u alleen voor de extra resources wanneer u deze nodig heeft.

  Hoe kan ColoHouse helpen?
  Cloud connectiviteit geeft u de mogelijkheid om binnen een mum van tijd op- en af te schalen. ColoHouse’s team van experts staat klaar om u te helpen. Op basis van uw vereisten kunnen we u begeleiden bij het proces van het kiezen, configureren en integreren van uw cloudsysteem. Met ColoHouse heeft u toegang tot:

  – Verschillende geografisch gespreide datacenters
  – Multi-cloud mogelijkheden
  – Schaalbaarheid
  – Disaster Recovery en Business Continuity
  – Snelle en efficiënte dienstverlening
  – Aantrekkelijke prijzen

  Hybrid Cloud oplossingen
  De opties zijn eindeloos met de hybride cloud-oplossingen van ColoHouse.  Onze exprerts brengen de behoeften en de workloads van uw bedrijf nauwkeurig in kaart. Wij denken graag met u mee om de beste oplossing voor uw bedrijf te vinden.

  Wilt u meer informatie over onze cloud oplossingen? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via +31 (0)88 2700 200. U kunt ons ook per mail bereiken via: sales@colohouse.com.

Contact opnemen

Recent Posts

 
Heeft u vragen?