Wat is een hybrid cloud omgeving?

 • Wat is een hybrid cloud omgeving?
  • November 6 2019

  Elke paar maanden verschijnt er een nieuw buzzword. In onze vorige blog hebben wij uitgelegd wat 5G is en waarom 5G belangrijk is. Het zou zomaar zo kunnen zijn dat het tweede buzzword van het jaar ”Hybrid” is en dat is niet zomaar weer een uitgekauwd buzzword. 

  De huidige economie vereist een dynamische infrastructuur met snel toegang tot elke dienst. De aard van (data)opslag verandert omdat data vandaag de dag ”business” is. Volgens het IDC is de verwachting dat tegen 2025 data wereldwijd met 61% zal groeien tot 175 zettabytes, waarbij data zich in de cloud bevindt als in datacenters. Hoewel bedrijven snel veranderen moeten veranderingen in hoog tempo bijgehouden worden omdat traditionele systemen niet langer voldoen aan de verwachtingen van de steeds veranderde markt van vandaag.

  Wat is Hybrid Cloud?
  Hybrid Cloud is een oplossing die een of meer diensen zoals on-premises datacenters, private cloud- en/of public cloud diensten combineert. Met een hybrid cloud hebben organisaties meer controle over hun eigen data.

  Waarom Hybrid IT?
  Een hybride infrastructuur verhoogt de efficiënte, flexibiliteit en samewerking. Een hybride infrastructuur biedt de flexibiliteit en schaalbaarheid van de cloud, terwijl bedrijven om-premise tools voor bedrijfkritieke applicaties kunnen onderhouden- waardoor bedrijven middelen kunnen toevoegen en wijzigingen kunnen aanbrengen om snel aan een hogere aanbod te voldoen.

  Een hybride datacenter stelt bedrijven in staat om hun bestaande infrastructuur te behouden en om tegelijkertijd hun kosten te verlagen. Bedrijven kunnen ook de onderhoudskosten verlagen en een deel van hun applicatie naar de cloud verplaatsen en de flexibiliteit en ROI maximaliseren. Om een ​​balans te vinden tussen kosten en prestaties en rendement, is een hybride datacenterbenadering een ideale oplossing.

  Om de meest effectieve en efficiënte IT-infrastructuur voor uw bedrijf te creëren, is het belangrijk om te bepalen welke applicatie het beste bij uw bedrijfsbehoeften past. Het is van belang om de meest betrouwbare aanpak voor uw bedrijf te selecteren.

  ColoHouse biedt hybride infrastructuur, externe IX-toegang en wereldwijde partnernetwerk. Met strategisch gelegen datacenter in Miami, Florida en in Den Haag.

  Wilt u meer informatie over onze datacenters, neem dan gerust contact met ons op via sales@colohouse.com of bel ons via +31 (0)88 2700 200.

 
Heeft u vragen?