Wanneer heeft u colocatie nodig?

 • Een technische support medewerker die staand aan het werk is de meet me room van het datacenter
  Wanneer heeft u colocatie nodig?
  • February 26 2020

  Bedrijven die opzoek zijn naar een schaalbare optie om een betrouwbare infrastructuur en om de bedrijfscontinuïteit op langetermijn te waarborgen, komen al gauw uit bij colocatie. Datacenters bieden groeiende bedrijven vele voordelen – Wanneer is het een goed moment om colocatie in een datacenter te overwegen? 

  Wanneer u ruimte nodig heeft
  Om tegemoet te komen aan veranderende bedrijfsbehoeften en- verwachtingen, is het van belang dat uw IT infrastructuur in staat is om snel te schalen. Colocatie biedt de flexibiliteit en de mogelijkheid om eenvoudig op of neer te schalen. Ideaal, wanneer er bijvoorbeeld niet voldoende stroom of resources beschikbaar zijn,

  De keuze voor een colocatie partner betekent dat samenwerkt met een provider die nu en de komende jaren aan uw behoeften moet voldoen. Een datacenter met voldoende uitbreidingsmogelijkheden biedt de consistentie die nodig is voor uw groeiende bedrijf.

  Wanneer u opzoek bent naar een voordelige oplossing
  Servers intern plaatsen en beheren kan erg duur zijn. De verantwoordelijkheid voor het beheren van een interne datacenter betekent ook dat bedrijven alle belangrijke kosten onafhankelijk beheren. Dit is niet alleen tijdrovend maar ook afleidend bij de handhaving van de dagelijkse bedrijfsvoering.

  Wanneer u besluit om uw data onder te brengen in een datacenter, gaat u een samenwerking aan met gecertificeerde en ervaren datacenter-professionals. In plaats van de kennis van één persoon, profiteert u van een ervaren team van IT-professionals met specifieke kwalificaties en certificeringen die 24/7 ondersteuning bieden. Op deze manier doen zij waar zij goed in zijn zodat u zich kunt concentreren op uw kern werkzaamheden.

  Colocatie oplossingen bieden meerdere voordelen. Denk aan o.a. ondersteuning, beveiliging, redundantie en connectiviteit. Bij het uitbesteden van de huisvesting van uw IT-infrastructuur wilt u er zeker van zijn dat uw informatie wordt opgeslagen in een betrouwbare omgeving. Zo voorkomt u onvoorspelbare kosten zoals het inhuren van o.a. extra beveiligingspersoneel, kostbaar onderhoud van apparatuur, kantoormigratie of stroomuitval.

  Wanneer connectiviteit ertoe doet
  Ons dagelijks leven speelt zich steeds intensiever op internet af. De beschikbaarheid van webapplicaties en digitale  werkomgevingen is essentieel  om werelwijd data te beheren,  distribueren en uit te wisselen. Connectiviteit is een vereiste om mee te kunnen gaan in het digitale tijdperk. Dankzij een stabiele internetverbinding beschikt u over de noodzakelijke middelen  om effectief met uw team samen te werken.

  Beperkte toegang tot het netwerk kan invloed hebben op de beschikbaarheid van uw diensten. Een betrouwbare datacenter met toegang tot verschillende netwerkproviders zou topprioriteit moeten zijn bij het overwegen van een nieuwe locatie.

  Colocatie oplossingen
  Colocatie biedt een flexibele omgeving die geheel aansluit op de financiële en disaster recovery behoeften. De toegevoegde waarde van colocatie is dat u profiteert van verschillende carriers die een provider aanbiedt. Naast ruimte en stroom bieden veel colocatie providers ook managed services en cloud connectiviteit oplossingen aan.

  Van kleine MKB-ondernemingen tot multinationals: organisaties van elke grootte zijn bij ColoHouse verzekerd van consistente uptime en interconnectiviteit. Bedrijven kiezen voor ColoHouse omdat onze diensten schaalbaar zijn en zo bijdragen aan groei.

  Bent u klaar voor de digitale toekomst? Neem contact met ons op via +31 (0)88 2700 200 of maak gebruik van ons contactformulier.

  Klaar om de eerste stap te zetten? Bekijk onze ultieme kopershandleiding om te beginnen.

 
Heeft u vragen?