Waarom uw bedrijf digitaal moet transformeren?

 • Blog header-waarom uw bedrijf digitaal moet transformeren?
  Waarom uw bedrijf digitaal moet transformeren?
  • February 25 2019

  Automatisering en snelheid zijn belangrijke drijfveren qua proces en functionaliteit binnen de meeste industrieën en organisaties. Soms is het echter lastig te bepalen of uw bedrijf echt klaar is voor een technologische verschuiving.

  Waarom een digitale transformatie plaats moet vinden? In de meeste gevallen bestaat een overstap naar een digitale of virtuele technologie uit een van de volgende scenario’s.

  Bedrijfscontinuïteit garanderen:
  Een bedrijf stapt over op cloud-, colocatie- of managed services om redundantie te bieden aan hun infrastructuur, mocht er een natuurramp, diefstal, uitval of andere factoren buiten hun macht plaatsvinden.

  Beveiliging:
  In eerste instantie is de traditionele  ‘closet server room’  het meest rendabele alternatief. Echter zorg dit er ook voor dat uw infrastructuur in gevaar loopt. Door uw apparatuur en services in een geavanceerd en beveiligde faciliteit te houden, blijft uw bedrijf draaiende.

  Uitbreiding of franchise:
  Dit is de beste scenario; uw bedrijf is extreem gegroeid en u wilt meer locaties toevoegen of nieuwe markten bereiken. Mogelijk moet u uw IT-infrastructuur opschalen of dupliceren in een andere faciliteit.

  Opties voor uw transformatie kunnen eenvoudig zijn, zoals een point-to-point-verbinding van uw kantoor naar een datacenter, of kan bestaan uit een reeks van aantal managed services, waaronder cloud, colocatie, DDoS, cloud en remote hands. Werken met een vertrouwde aanbieder kan mogelijk een aantal oplossingen bieden, maar de uiteindelijke beslissing voor de beste keuze is aan u en uw stakeholders.

  Bent u opzoek naar professionals die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw digitale transformatie? Onze experts denken graag met u mee. Neem contact met ons op via sales@colohouse.com of +1 305-731-2225.

 
Heeft u vragen?