Waarom Miami, Florida een ideale locatie is voor colocatie

 • Achtergrond Miami
  Waarom Miami, Florida een ideale locatie is voor colocatie
  • April 26 2019

  Miami, FL staat voornamelijk bekend om de vele mooie stranden, zon, art-deco architectuur en toerisme. Maar het is nu veel meer dan dat geworden. Miami staat namelijk ook bekend als de toegangspoort tot Latijns-Amerika – netwerkverbindingen. 

  Terwijl we een veel meer onderling verbonden wereld worden, is Miami de schakel tussen de ‘tech worlds’ in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika, omdat het een goede interconnectiviteit biedt met de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, het Caribisch gebied en Europa. Vanwege de unieke geografische locatie is Miami een toegangspoort tot vele verschillende culturen geworden.

  Niet alleen de datacenter-industrie, maar de totale IT- en zakelijke markt in Zuid-Florida kent grote veranderingen. De stijgende diverse economie en de geografische ligging hebben van Miami een ideale locatie gemaakt voor technologische groei. De stad biedt uitstekende connectiviteit met Europa om wereldwijd een groter bereik mogelijk te maken. Dit is waar het voordeel van colocatie-opties in Miami ligt.

  Neem bijvoorbeeld het Network Access Point (NAP) in Miami, dat fungeert als een belangrijke schakelstation voor internetverkeer van en naar Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Via beheerde dark fibre, golflengten, MPLS en externe netwerken kan ColoHouse u vanuit ons datacenter naar de NAP verbinden om toegang te krijgen tot meer dan 150 carriers.

  Gezien de unieke geografische locatie van Miami, is het gerangschikt als één van de belangrijkste telecommunicatie-infrastructuren op het westelijk halfrond, waardoor uitstekende interconnectiviteit met Latijns-Amerika, het Caribisch gebied en Europa wordt vergemakkelijkt. ColoHouse’s robuuste Meet-Me-Room biedt directe toegang tot meer dan 20 Tier-1- en Tier-2-carriers, wat diversiteit garandeert voor ons wereldwijde klantenbestand.

  Voor meer informatie over ons datacenter in Miami of als u geïnteresseerd bent om ons datacenter te bezoeken, kunt u nu een rondleiding aanvragen: via +31 (0)88 2700 200 of door middel van ons ​​contactformulier.

 
Heeft u vragen?