Waarom is New York een ideale datacenter locatie?

 • Waarom is New York een ideale datacenter locatie?
  • July 19 2021

  Last Updated on 19/07/2021 by Tylor

  New York City is in het verleden lang een leider geweest in veel industrieën en in het afgelopen decennium heeft New York City zich gericht op een digitale transformatie die zelfs Silicon Valley evenaart. Technologie speelt een cruciale rol in de activiteiten van bedrijven in de financiële sector, waardoor de regio New York een belangrijke datacenter markt is. Ontdek de belangrijkste redenen waarom New York een ideale datacenter locatie is voor uw bedrijf.

  Datacenter locatie

  Het bepalen van een strategische locatie die past bij de algemene behoeften van het bedrijf is vaak het uitgangspunt bij het onderzoeken van datacenter diensten. De locatie van een datacenter kan direct van invloed zijn op een aantal andere belangrijke overwegingen in het colocatieproces, zoals latentie voor het voltooien van kritieke transacties, interconnectiviteitsopties en toegang tot voldoende stroom.

  Naarmate de technologie zich ontwikkelt en evolueert, transformeren de hedendaagse datacenters om op een efficiëntere manier aan nieuwe behoeften te voldoen. Naast ruimte en stroom moet de fysieke locatie een krachtige infrastructuur bieden met toegang tot vele connectiviteitshubs. Op deze manier kan data geleverd en ontvangen worden tussen netwerken, bedrijven, internetuitwisselingen en eindgebruikers.

  Waarom datacenter in New York?

  De nabijheid van het gebied tot andere belangrijke markten in de regio, evenals de connectiviteit met internationale markten in Europa, maakt New York een aantrekkelijke locatie voor internationale bedrijven die zich in de VS willen vestigen. Daarnaast scoort New York wat betreft het risico van natuurrampen lager dan de meeste plekken in de Verenigde Staten.

  Belastingvoordelen

  ColoHouse New York is het enige carrier-neutrale datacenter in het New York / New Jersey Metro-gebied dat opereert in een zone met belastingvermindering.

  Connectiviteit

  Het datacenter van ColoHouse in New York biedt een moderne faciliteit met de strategische connectiviteitsvoordelen van de financiële hoofdstad van de wereld. Onze faciliteit is synchroon met Manhattan, Connecticut en belangrijke faciliteiten in New Jersey, met een connectiviteit van minder dan een milliseconde met alle belangrijke interconnectiehubs in de metropoolregio New York / New Jersey. Het is een optimale locatie voor latentiegevoelige applicaties, bedrijfscontinuïteit en voorzieningen voor disaster recovery.

  Via managed dark fiber, wavelengths, MPLS en netwerken van derden, kan ColoHouse u vanuit ons datacenter verbinden met 60 Hudson met toegang tot meer dan 150 carriers en peering-uitwisselingen.

  Milieurisico’s

  Ons datacenter faciliteit in New York bevindt zich buiten de overstromingsvlakte en bevindt zich op een apart elektriciteitsnet van New York City, waardoor het een veiligere locatie is voor primaire infrastructuur of disaster recovery.

  ColoHouse Orangeburg, New York

  ColoHouse New York biedt u een voetafdruk in een van de meest verbonden steden ter wereld. Als u op zoek bent naar een datacenter in New York, neem contact met ons op om een ​​rondleiding aan te vragen. Vraag hier een virtuele rondleiding aan.

 
Heeft u vragen?