Waarom is Chicago een ideale datacenter locatie? – Deel 2: Infrastructuur

 • Waarom is Chicago een ideale datacenter locatie? – Deel 2: Infrastructuur
  • March 25 2022

  Last Updated on 25/03/2022 by netadmin

  Als de op twee na grootste stad in de Verenigde Staten, zijn er verschillende redenen die Chicago onderscheiden als een datacenter locatie. In deze driedelige blogserie onderzoeken we de belangrijkste redenen waarom Chicago een geweldige locatie is voor uw algehele IT- en colocatiestrategie. In deel één hebben we het gehad over de voordelen die Chicago heeft vanwege de locatie, terwijl we in deze blog de voordelen zullen benoemen wat betreft het infrastructuur.

  Waarom Chicago, Illinois? 

  Energie-infrastructuur

  Chicago staat bekend om zijn uiterst stabiele en betrouwbare energie-ifrastructuur. De energie-infrastructuur van downtown Chicago is bijna volledig ondergronds, waardoor het wegblijft van wind, sneeuw, elementen en nieuwsgierige blikken. Transformatoren, hoogspanningsleidingen en zelfs enkele hele onderstations zijn ondergronds en beschermd tegen bovengenoemde elementen. Het systeem is niet alleen betrouwbaar op de laatste mijl, maar het heeft ook bewezen uiterst betrouwbaar te zijn in de kern, zonder wijdverbreide uitval in het Central Business District in decennia. De betrouwbare kracht van Chicago is ook beschikbaar tegen prijzen die onder het nationale gemiddelde liggen, waardoor de kracht van Chicago van grote waarde is.

  Glazevel

  De tweede belangrijke infrastructuurcomponent waar mensen naar op zoek zijn bij datacenters, is toegang tot glasvezelkabel om verbonden te zijn met de rest van de wereld. Het grootste deel van de transcontinentale vezels gaat door de regio Chicago. Lokale glasvezelringen in Chicago worden ook gemakkelijker gemaakt door het recht van overpad dat wordt geboden door het Chicago ‘L’-systeem en de ondergrondse infrastructuur die wordt geboden door het bovengenoemde elektrische systeem en tunnelsystemen.

  Connectiviteit

  Het metrogebied van Chicago groeit als een belangrijk knooppunt voor connectiviteit en cloudservices. Deze beschikbaarheid van langeafstandsvezels in combinatie met een zeer competitieve lokale markt, met meer dan honderd beschikbare netwerken, geeft Chicago een zeer robuuste connectiviteitsmarkt. Voeg daaraan toe dat Chicago een van de grootste peering-uitwisselingen in het land heeft (Equinix Chicago) en dat Chicago een van de top 5 steden in het land is wat betreft algehele connectiviteit. Deze concurrerende markt bieden geweldige prijzen en veel opties, terwijl de locatie op de langeafstandsvezel u ook wereldwijd een lage latentie geeft.

  725 S. Wells Street

  Al met al geeft dit Chicago een geweldige infrastructuur voor het ondersteunen van datacenters, maar slechts een kleine greep uit de vele redenen waarom het ColoHouse-datacenter op 725 S. Wells Street een ideale locatie is voor uw algehele IT- en colocatiestrategie.

  Zorg ervoor dat u deel 1 bekijkt en ontvang een melding wanneer de volgende blog in deze serie beschikbaar is, simpelweg door u aan te melden voor onze blog of door ons te volgen op LinkedIn. Klik hier om de belangrijkste redenen te lezen waarom is Chicago een ideale datacenter locatie? – Deel 1: Locatie

  De datacenterfaciliteit van ColoHouse in Chicago biedt u een footprint in een van de meest verbonden steden ter wereld. Voor meer informatie over ons Chicago-datacenter of als u geïnteresseerd bent in een bezoek aan ons datacenter, plan nu een rondleiding via +31 (0)88 2700 200 en we leiden u graag rond.

 
Heeft u vragen?