Vrouwen in Tech – Happy International Women’s Day

 • Blog header with capation Happy International Women's Day
  Vrouwen in Tech – Happy International Women’s Day
  • March 8 2019

  Vandaag vieren miljoenen Internationale Vrouwendag (International Women’s Day), een wereldwijde dag om de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen te vieren. We zijn trots op ons team en vieren de vele sterke kanten van vrouwen en de waarde die zij leveren in onze industrie. 

  Bij ColoHouse zijn we er trots op om met werknemers met verschillende achtergronden te werken. We hebben een divers team over de hele wereld waardoor we de mogelijkheid hebben om op meerdere manieren na te denken over uitdagingen en hoe technische kennis een ander perspectief op onze organisatie kan bieden. Met als resultaat, compleet nieuwe oplossingen.

  In het afgelopen jaar hebben we een groep ambitieuze en gedreven vrouwen aangenomen en gepromoveerd. In de altijd veranderende wereld van technologie en innovatie houdt het leren nooit op. Klik hier om te lezen hoe de vrouwen van ColoHouse hun tijd hebben besteed aan het verbeteren van hun vaardigheden en kennis in hun werk om zichzelf te verbeteren en de efficiëntie en effectiviteit bij ColoHouse te vergroten.

  Happy International Women’s Day / Fijne Internationale Vrouwendag van team ColoHouse

Contact opnemen

Recent Posts

 
Heeft u vragen?