Virtuele Tour Datacenter Den Haag

Verken onze datacenters over de hele wereld, waar u ook bent

Maak een virtuele wandeling door het ColoHouse datacenter in Den Haag. Tijdens de rondleiding krijgt u een uniek kijkje achter de schermen in ons datacenter. Een bijzondere rondleiding, waarbij u met eigen kunt ogen zien hoe het datacenter er van binnen uit ziet, en waarom Den Haag een geweldige locatie is voor uw colocatiebehoeften. Ontdek onze datacenter vanaf een veilige afstand.

Algemene specificaties

 Carrier-neutral datacenter

 Maatwerkoplossingen beschikbaar

 Multi 100Mbit/1Gbit/10Gbit connectiviteit opties

 Remote Hands

 N+1 Stroom & Koeling Infrastructuurr

 Metro Ethernet diensten (o.a. MPLS)

 320Gbps+ schaalbare netwerkcapaciteit

Vraag een virtuele tour aan

Beveiliging

Onze veiligheidsmaatregelen hebben zowel betrekking op toegang van personen als op extreme weersomstandigheden. Wij combineren een veiligheidsprotocol van zes lagen met innovatieve technologie en goed opgeleid personeel.

Redundante stroomvoorziening

Om uw IT-infrastructuur optimaal te beschermen, voldoen onze datacenters aan de hoogste beveiligingseisen. Onze datacenters hebben een hoog beschikbaarheidsniveau (99,999%), ondersteund door SLA’s. Dankzij onze on-site generatoren kunnen wij onafhankelijk van het vaste stroomnet opereren.  Uw applicaties blijven online en u kunt rustig doorwerken.

Carrier Neutral Netwerk Connectivity

ColoHouse biedt toegang tot verschillende providers voor extra redundantie waardoor u ten alle tijden beschikt over een sterke internetverbinding. Welke expertise er ook gewenst is, wij bieden u altijd de ondersteuning die u nodig heef.  ColoHouse biedt met haar modern ingerichte en redundant uitgevoerde datacenters veilige en betrouwbare huisvesting van uw IT-infrastructuur, oplossingen op maat en meer. Welke expertise er ook gewenst is, wij bieden u altijd de ondersteuning die u nodig heef.

 
Heeft u vragen?