5 VRAGEN VOORDAT U AAN EEN DIGITALE TRANSFORMATIE BEGINT

 • Blog titel: 5 vragen voordat u aan een digitale transformatie begint
  5 VRAGEN VOORDAT U AAN EEN DIGITALE TRANSFORMATIE BEGINT
  • February 6 2019

  Digitale transformatie is overal en met een goede reden. Organisaties wereldwijd profiteren van nieuwe mogelijkheden en kansen die het resultaat zijn van digitalisering.

  Digitale technologie is voor bedrijven en organisaties van groot belang om o.a. de bedrijfsprestaties te verbeteren. De meest gestelde vraag is niet meer of u overgaat tot een digitale transformatie, maar wanneer en belangrijker nog, hoe? Maar het daadwerkelijk optimaal in de praktijk brengen van deze technologieën, blijft een grote uitdaging. Daarom hebben wij vijf vragen voor u verzameld die iedere ondernemer zich zou kunnen stellen voordat u aan een digitale transformatie begint.

  1.       De ‘WHY’ van digitale transformatie?
  Het is essentieel dat u begint met een einddoel voor ogen. Stel uzelf de vraag wat voor problemen een digitalisering zal oplossen?

  2.       Welke invloed heeft dit op mijn bedrijf?
  Digitale transformatie leidt tot wijzigingen die consequenties hebben voor de gehele organisatie. Het realiseren van digitale transformatie vereist verandering op alle niveaus.  Uw digitale strategie is geen apart plan, maar een integraal aspect van alles wat uw bedrijf nu doet en wat u in de toekomst wil bereiken.

  3.      Hoe gaan we investeren?
  Het klinkt  heel gemakkelijk om in te spelen op iedere nieuwe trend, maar is dat wel een goed idee? Elk bedrijf is anders en elke organisatie heeft haar eigen, specifieke wensen en andere plannen voor groei een schaalbaarheid. Het is daarom belangrijk om te investeren in technologieën die aansluiten bij uw bedrijfsdoelen en die flexibel en schaalbaar genoeg zijn om mee te groeien met uw bedrijf.

  4.       Kunnen wij het alleen of hebben wij partners nodig?
  Bij een digitale transformatie staat techniek in veel gevallen centraal. Maar er komt veel meer kijken, dan in eerste instantie wordt gedacht. Voorbereidingen bij het invoeren van nieuwe methoden en werkwijzen bijvoorbeeld.  Het implementeren van richtlijnen in de dagelijkse praktijk blijft een grote uitdaging. Samenwerken met ervaren partners om het proces te begeleiden, kan uitkomst bieden. Een externe partner bespaart u niet alleen hoop tijd en energie maar zorgt ervoor dat de digitalisering succesvol verloopt.

  5.       Hoe selecteren we de juiste partner?
  Een digitale partner denkt strategisch met  u mee en geeft toegang tot alle kennis, en tools die u nodig heeft om succesvol te zijn. De juiste partner werkt doelgericht en biedt oplossingen die u helpen uw bedrijfsdoelen te realiseren.

  Steeds meer organisatie hebben digitale transformatie hoog op hun strategische agenda staan. Naarmate de vraag naar data, flexibiliteit en IT middelen blijft groeien,  wilt u ook mee blijven groeien en dan moet de IT infrastructuur daar op kunnen aansluiten.

  ColoHouse ziet iedere klant als  partner.  Ons doel is dan ook u zo veel mogelijk te ontzorgen. zodat u meer tijd overhoudt voor uw centrale bedrijfsprocessen.

  Zoekt u een partij die met u meedenkt naar de beste plossing voor uw bedrijf?  Neem contact met ons op via sales@colohouse.com of bel ons via +31 (0)88 045 46 00.

   

 
Heeft u vragen?