5 VRAGEN VOORDAT U AAN EEN DIGITALE TRANSFORMATIE BEGINT

 • Blog titel: 5 vragen voordat u aan een digitale transformatie begint
  5 VRAGEN VOORDAT U AAN EEN DIGITALE TRANSFORMATIE BEGINT
  • February 6 2019

  De digitale transformatie is overal en met een goede reden. Het stelt bedrijven in staat om continue te blijven innoveren en ontwikkelingen, in de steeds veranderende digitale economie voor te blijven.  

  Digitale technologie is voor bedrijven en organisaties van groot belang om o.a. de bedrijfsprestaties te verbeteren. De meest gestelde vraag is niet meer of u overgaat tot een digitale transformatie maar wanneer en belangrijker nog, hoe? Een digitale transformatie blijft echter nog een ingewikkeld proces. In deze blog delen wij vijf vragen die u kunt stellen voordat u aan een digitale transformatie begint.

  1.       De why van digitale transformatie?
  Het is van cruciaal belang dat u begint met een einddoel of bedrijfsresultaat in het zicht. Stel uzelf de vraag wat het probleem is dat een digitale transformatie zal oplossen? Bedrijven die digitale transformatie serieus nemen ervaren een concurrentievoordeel.

  2.       Welke invloed heeft dit op mijn bedrijf?
  Digitale transformatie leidt tot wijzigingen die consequenties hebben voor de gehele organisatie. Het is een transformatie die veranderingen van de gehele organisatie vereist. Een gestructureerde planning per afdeling speelt een ingewikkelde rol tijdens de uitvoeringsfase. Zorg ervoor dat alle partijen aan boord zijn voordat u overgaat tot uitvoering.

  3.       In welke nieuwe technologieën moeten we investeren?
  Inspelen op iedere trend die voorbijkomt klinkt eenvoudig, maar is dat wel een goed idee? Elk bedrijf is anders en heeft verschillende behoeften en plannen voor groei en schaalbaarheid. Daarom is het belangrijk om te investeren in technologieën die gunstig zijn voor uw bedrijf, die passen bij de bedrijfsdoelen en die flexibel en schaalbaar genoeg zijn om mee te groeien met uw bedrijf.

  4.       Kunnen wij het alleen of hebben wij partners nodig?
  Bij een transformatie staat de techniek in veel gevallen centraal. Maar er komt veel meer kijken dan wordt gedacht. Zoals de introductie van een nieuwe manier van werken. Veel bedrijven geven hierdoor de voorkeur om ervaren partners in te huren om het proces te begeleiden. Een externe partner kan u en uw bedrijf een hoop tijd en energie besparen en de transformatie tot een succes maken.

  5.       Hoe selecteren we de juiste partner?
  Bij een digitale transformatie heeft u een partner nodig die u helpt te bepalen wat u daadwerkelijk nodig heeft. De juiste partner werkt doelgericht biedt oplossingen die u helpen deze doelen te realiseren.

  Steeds meer organisatie hebben digitale transformatie hoog op hun strategische agenda staan. Naarmate data en de vraag naar flexibele en IT mogelijkheden blijft groeien, kampen steeds meer bedrijven met het beheren van een effectieve IT-infrastructuur. Waarom zou u zich nog steeds zorgen maken over IT-omstandigheden wanneer u zich volledig op uw eigen bedrijf kunt richten?

  Bij ColoHouse zien we iedere klant als een partner. Ons doel is om u en uw bedrijf te ondersteunen door het bieden betrouwbare infrastructuur en diensten. U richt zich op uw bedrijf en wij op uw infrastructuur. Een project in detail bespreken? Wij helpen u graag verder! Neem contact met ons op via sales@colohouse.com of bel ons via +31 (0)88 045 46 00. Onze expert denken graag met u mee!

   

Contact opnemen

Recent Posts

 
Heeft u vragen?