Uitval Microsoft Azure Cloud en het belang van redundantie

 • Afbeelding: Azure statis, we're having issues but we're working on it
  Uitval Microsoft Azure Cloud en het belang van redundantie
  • September 9 2020

  Last Updated on 09/09/2020 by Tylor

  Redundantie wordt in het algemeen gezien als iets dat ‘overbodig’ is. Maar in de IT, of als we het hebben over dedicated hosting, is redundantie niet alleen noodzakelijk maar ook essentieel. In webhosting fungeert redundantie als een back-up. In het geval van Microsoft afgelopen week, lag de oorzaak van hun uitval van de Azure-cloud aan het slechte weer. Dit herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om op iedere moment een actieplan voor bedrijfscontinuïteit te hebben. Klik hier om meer te lezen over de storing.

  Redundantie is in sommige gevallen zeer gewenst, zeker wanneer betrouwbare, snelle internetverbinding cruciaal is voor uw organisatie. Het hebben van een ‘redundantie-actieplan’ betekent dat uw IT infrastructuur gehost wordt in een primaire en secundaire faciliteit of cloudruimte met redundanties op locatie om uw servers draaiende te houden, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

  Een colocatie / cloud-hybride model is het overwegen waard om toekomstige uitval te voorkomen. ColoHouse is in staat om redundante stroom te leveren als er zich een kritieke incident voordoet, zodat de activiteiten ononderbroken zijn en uw bedrijfsapplicaties online blijven.

  Hoe kan uw bedrijf redundantie inzetten voor betrouwbare, flexibele en krachtige activiteiten?

  Benieuwd wat wij kunnen doen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over. U kunt ons bereiken via: +31 (0)88 045 46 00

 
Heeft u vragen?