Top 5 colocatie blogs van 2020

 • Top 5 colocatie blogs van 2020
  • July 19 2021

  Last Updated on 19/07/2021 by Tylor

  Hoe we het ook draaien of keren, het coronavirus heeft een aantal belangrijke evoluties in gang gezet. Eén daarvan is de grote sprong op vlak van digitalisering. De pandemie heeft de manier waarop bedrijven vandaag en misschien ook in de toekomst opereren veranderd. We blikken terug op het jaar 2020 en zetten de best gelezen artikelen van het afgelopen jaar voor je op een rijtje.

  1. Heeft u nog toegang tot uw servers en IT-infrastructuur?
  Inmiddels is de digitalisering niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Van dagelijkse werkzaamheden tot samenwerking, innovatie en klantenservice. Een groot aantal bedrijven zijn inmiddels afhankelijk van hun data om de organisatie draaiende te houden. Maar wat doet u als u niet langer toegang heeft tot uw bedrijfsmiddelen?

  2. Wat is de beste manier om uw bedrijfsdata op te slaan?
  Er is veel keuze wat betreft het opslaan van bedrijfsdata: dedicated servers, colocatie of de cloud, benieuwd wat voor uw bedrijf de juiste keuze is? In de blog lichten we verschillende mogelijkheden uit, zodat u de juiste keuze kunt maken.

  3. Is digitalisering een noodzaak geworden?
  Meer dan ooit is digitale transformatie een belangrijk aandachtspunt geworden voor bedrijven. De uitbraak van de corona-pandemie heeft de digitalisering voor vele bedrijven in een stroomversnelling gebracht. Digitale technologieën spelen in deze periode een sleutelrol, maar waarom?

  4.. Wat zijn de voordelen van colocatie voor uw IT-afdeling?
  Een interne IT afdeling kent wellicht de ins en outs van uw bedrijf. Maar een bedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met maar één ding: het beheren van IT-systemen in de breedste zin van het woord levert meerdere voordelen. In deze blog leggen we uit wat colocatie voor uw IT-afdeling oplevert.

  5. Hoe datacenters helpen bij bedrijfscontinuiteit
  Het coronavirus onderstreept het belang van datacenters. Datacenters houden zich dagelijks bezig met risicobeoordeling en -beheer en bieden directe toegang tot internet exchanges, carriers, en Service Providers.

  Klaar voor de toekomst?
  Wilt u ook klaar zijn voor de toekomst? En wilt u daarbij weten waar u aan toe bent? Bij ColoHouse willen we alle ondernemingen helpen bij het verder ontwikkelen en groeien van het bedrijf. Meer weten over onze diensten en datacenters? Neem contact met ons op via sales@colohouse.com of +31 (0)88 2700 200.

 
Heeft u vragen?