STROOM & KOELING

Uw hardware in topconditie.

ColoHouse creëert voor iedere klant een individuele, unieke colocatie-opstelling binnen onze datacenters, waarin we zorgen voor op maat gemaakte stroom- en koeling oplossingen voor uw hardware.

Spreiding
Het netwerk van ColoHouse draait op diverse geografisch gespreide energienetten. Elke locatie beschikt over meerdere punten voor stroomtoevoer. Dankzij een redundante verbinding met verschillende energienetten is uw ICT-infrastructuur verzekerd van een 24/7 stroomvoorziening.

Beschikbaarheid van stroom
Of u nu op zoek bent naar 120V, 208V, 3-Phase of -48VDC, wij zorgen voor schone en bruikbare stroom voor uw colocatie-opstelling. En met AC & DC stroom (A+B beschikbaar) en 24/7 beheer van topkwaliteit, zijn onze faciliteiten altijd beschikbaar voor uw zakelijke doeleinden.

Redundante koeling
Het beheer van het klimaat binnen onze datacenters is een belangrijk onderdeel van onze 100% uptime SLA-standaard. Onze klimaatbeheersing is ontworpen en gebouwd met behulp van N+1 koelingssystemen. Dankzij een overdaad aan koelingscapaciteiten op elke locatie en hoogstaande onderhoudsstandaarden, kunt u ervan op aan dat uw hardware altijd blijft draaien.

Betrouwbaarheid
In het geval van onvoorziene omstandigheden zijn sterke back-ups cruciaal. Goede colocatie speelt dan een belangrijke rol in het draaiende houden van uw bedrijf. Een 100% uptime SLA geeft blijk van onze toewijding aan uw succes.


Redundante stroomvoorziening
Onze on-site generatoren en ononderbroken stroomvoorziening (UPS) bieden N+1 redundantie. Onze omgeving is zodanig ingericht dat uw apparatuur ook tijdens incidenten verzekerd is van stroomtoevoer. Uw applicaties blijven online en u kunt rustig doorwerken.

Luchttoevoer
De serverruimtes zijn opgesteld volgens het ‘hot & cold aisle’ principe. Dit betekent dat de hete lucht die uit de servers komt, apart gehouden wordt van de koele lucht in de ruimte. Deze ‘hot and cold aisle delivery’ zorgt ervoor dat uw hardware in topconditie blijft.

Specificaties van onze datacenters

Onze datacenters brengen u in verbinding met de hele wereld.
 
Heeft u vragen?