Extreem veilige datacenters

Onze maatregelen om uw data veilig te houden.

Onze veiligheidsmaatregelen hebben zowel betrekking op toegang van personen als op extreme weersomstandigheden. Wij combineren een veiligheidsprotocol van zes lagen met innovatieve technologie en speciaal opgeleid personeel.


Beveiliging van zes lagen
ColoHouse wordt 24 uur per dag gemonitord. Een toegangspas is vereist om het gebouw te betreden. Toegang tot het datacenter wordt verleend door een combinatie van: biometrische controle en sleutels voor toegang tot de cages.

Toegang
Wij houden de toegang tot onze faciliteiten scherp in de gaten met verschillende beveiligingslagen, waaronder pasjes en biometrische vingerafdrukscanners. Voor toegang tot onze fysieke colocatieruimtes is een wachtwoord vereist.

Compliance standaarden
ColoHouse streeft ernaar faciliteiten te bieden die voldoen aan de strenge compliance-eisen van onze klanten. Van mkb tot multinationals, ongeacht de locatie. Jaarlijks ondergaan wij onafhankelijke en intensieve audits van onze controle- en veiligheidsmechanismen voor onder meer SSAE 16, SOC 2, PCI DSS, ISO 27001 en ISO 9001.


Toezicht en administratie
ColoHouse monitort alle activiteit in en rond onze faciliteiten via CCTV-surveillance. Beelden worden minimaal 45 dagen bewaard. Daarnaast legt ColoHouse elke bezoeker vast die onze vestigingen in- en uitloopt. De administratie daarvoor wordt regelmatig gecontroleerd.Brandwerende installaties

Voor de colocatie-datacenters van ColoHouse maken we gebruik van TotalPac, een brandsysteem met dubbel alarm en droge blusleidingen. Dankzij pre-action wordt een eventuele brand met een minimum aan water geblust en blijft de apparatuur gespaard.

 

Verscherpte maatregelen
ColoHouse biedt bovendien veiligheid aan haar klanten door gebruik te maken van veilige sluizen en laadruimtes.

Lees meer over onze datacenters

 
Heeft u vragen?