REMOTE HANDS

U richt zich op uw bedrijf. Wij zorgen voor uw infrastructuur.

ColoHouse Remote Hands staat voor u klaar

Remote hands is onze professionele technische ondersteuningsdienst. ColoHouse-experts zijn 24/7 beschikbaar voor al uw vragen. Wij streven naar snelle en adequate oplossingen, optimale uptime en reductie van uw ICT-beheerskosten. Wij zien elke klant als onze businesspartner. Wij ondersteunen u en uw organisatie met een solide infrastructuur en efficiënte dienstverlening.

Kabels
Wij zijn beschikbaar voor al uw kabelwerk: verplaatsen, beveiligen, beëindigen en verwisselen.

Rack & Stack
Werkzaamheden zoals het installeren van apparatuur, het verplaatsen van hardware of het schoonmaken van een coloactie-opstelling kunnen uitgevoerd worden.

Probleemoplossing
De experts van ColoHouse doen uiteraard ook aan troubleshooting. We checken de status van uw apparaat, vernieuwen hardware en meer.

Connectiviteit
Diagnoses stellen, circuits testen, migraties begeleiden, IP assignment en signal checks – wij regelen het allemaal.

Toegang
Door u goedgekeurde klanten of relaties kunnen wij begeleiden naar uw colocatie-ruimte. Wij blijven bij de bezoekers van begin tot eind. Wij assisteren ook met toegangsverzoeken.

Audits en checks
Wij kunnen uw ruimte inspecteren, auditen, labelen en fotograferen. Ook kunnen onze experts cross-connects nalopen en het stroomverbruik onderzoeken.

Media-management
ColoHouse kan tapes verwisselen, CD’s branden en harddrives vernieuwen.

Bezorgdienst
Verpakken, labelen en uitpakken van apparatuur kan op uw verzoek worden uitgevoerd.

Opslag en materiaalmanagement
Onze technici kunnen uw pakbon controleren en uw apparatuur in uw colocatieruimte installeren. Indien gewenst, kunnen wij uw pakketten bewaren.

Contact met onze experts
Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar via telefoon, e-mail en chat (portal).

Of u fysiek aanwezig kunt zijn bij werkzaamheden in uw colocatieruimte of niet, wij streven ernaar om een verlenging te zijn van uw eigen bedrijf.
 
Heeft u vragen?