Phoenix Datacenter

ColoHouse Phoenix

Ons Phoenix datacenter, dat een terrein van 85 hectare beslaat met meerdere gebouwen, is zeer geschikt voor zakelijke klanten die een robuuste datacenter infrastructuur nodig hebben voor bedrijfskritieke toepassingen. Ons datacenter in Phoenix bevindt zich in een gebied dat als een van de veiligste van het land wordt beschouwd: vrij van natuurrampen, waaronder tornado’s en orkanen.

Phoenix Colocatie

Er zijn volledige colocatie-opties beschikbaar voor uw zakelijke behoeften. Van shared colocatie tot megawatt-footprints met kantoorsruimte.

customsolutionsicon

Maatwerk oplossingen

Ons team van experts kunnen op maat gemaakte oplossingen creëren om elke zakelijke behoefte of uitdaging op te lossen. ColoHouse kan samen met u werken aan tijdelijke of langdurige projecten.

Managed Services

Met behulp van Managed Services kunt u het dagelijkse beheer van uw systemen, netwerken en apparaten met een gerust hard aan ons team overlaten.

Over onze Phoenix Datacenter

Algemeen

 • – Een van de meest efficiënte van het land
 • – Geschikt voor High Performanc Computing (HPC), ondersteunt 250 wpsf met de mogelijkheid om meer dan 1.000 wpsf . te ondersteunen Geschikt voor 250-1.000 watt per vierkante voet
 • – Carrier-neutraal en onderdeel van de CyrusOne National Internet Exchange (IX)
 • – 24/7 bemande NOCC en remote hands support – Speciale cages en privésuite-opties beschikbaar

Beveiliging

 • – Videobewaking en opname van het exterieur en interieur — Beveiligers ter plaatse 24 uur per dag, 365 dagen per jaar 0 Man traps, draaideuren; biometrische en keycard (kleurgecodeerde) beveiliging voor rigide toegangscontrole – – Kast- en cage beveiligingsopties omvatten biometrische scanners voor individuele sloten
 • – Schutting

Compliance

 • – SOC 1 type 2 en SOC 2 type 2
 • – PCI DSS
 • – HIPAA
 • – ISO- Information Security Management Standard
 • – FISMA- The Federal Information Security Management Act
 • – Built to TIA 942 Class 4 specifications

Power

 • – Meerdere redundantieniveaus beschikbaar binnen dezelfde footprint (bijv. N, 2N)
 • – Mogelijkheid om tot 90 MW aan kritische capaciteit vast te houden (campus) 160 MW on-site onderstation
 • – Gevarieerd vermogen geleverd door twee onafhankelijke circuits 400 kVA PDU’s met dubbele ingang STS’en
 • – Schaalbare 2,25 MW Detroit Diesel-specifieke generatoren, voorbedraad voor extra capaciteit
 • – 5.000 gallon dieselbrandstof buiktanks

Koeling

 • – 36-inch ontwerp met verhoogde vloer
 • – Indirecte verdamping ondersteund door gekoeldwaterinstallatie
 • – Zeer efficiënte meervoudige Trane-koelmachines van 500 ton met snelle herstart en adaptief gestuurde microprocessors
 • – Redundante watertoevoer

Waarom ColoHouse colocatie?

ColoHouse colocatie is de ideale oplossing voor alle bedrijven van elke omvang, van kleine bedrijven, dienstverleners tot internationale ondernemingen. Wanneer u gebruik maakt van onze colocatie faciliteit, kunt u uw hardware, software en netwerken naar uw behoeften inzetten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over ondersteunende infrastructuur. Onze klanten kiezen voor de colocatiediensten van ColoHouse datacenters omdat we schaalbaarheid en groei ondersteunen in combinatie met uitstekende klantenondersteuning. We bieden redundante netwerken, stroom en koeling om ervoor te zorgen dat uw diensten altijd online en toegankelijk blijven. Onze focus ligt op het leveren van de infrastructuur, diensten en ondersteuning waarmee u meer middelen kunt inzetten voor uw kernactiviteiten.

Bij ColoHouse zijn we 24/7 beschikbaar om u te helpen met al uw behoeften. Onze Service Level Agreements zorgen ervoor dat ColoHouse wordt gehouden aan de hoogste normen en jaarlijkse nalevingscontroles. Ons aanbod van Remote Hands van laat u of uw bedrijf nooit onbeheerd achter.

Maak een virtuele rondleiding

Connectiviteit

ColoHouse Phoenix datacenter bevindt zich op een optimale locatie voor latentiegevoelige applicaties, bedrijfscontinuïteit en disaster recovery. Onze gemengde internetconnectiviteit biedt onze klanten de snelheid en betrouwbaarheid die bedrijven nodig hebben.

Wat is Colocatie

Colocatie is een hostingservice dat wordt aangeboden door datacenters en webhosting bedrijven waarmee u uw servers en andere IT-hardware kunt plaatsen in een veilige, redundante, high-speed internet-verbonden faciliteit. Er zijn vele voordelen verbonden aan colocatie. Vooral in vergelijking met het on-site hosten van uw eigen IT-infrastructuur. Denk aan hogere uptime, betere netwerkprestaties, lagere operationele kosten en superieure capaciteits uitbreiding. Naast ruimte en stroom bieden veel colocatieproviders een verscheidenheid aan managed services en hybride cloud/colocatie-opties.

Ruimte voor groei

Met colocatie kunt u uw infrastructuur uitbreiden om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijfsgroei zonder dat u kapitaaluitgaven hoeft te doen. Als uw bedrijf groeit, kan uw IT-infrastructuur worden uitgebreid om deze snel en met minder investeringen te ondersteunen. Als u plotseling uw bandbreedte moest verhogen in een typische in-house IT-omgeving, kunt u weken of maanden wachten bij uw lokale internetprovider. Wanneer uw IT-infrastructuur is opgeslagen in een colocatiefaciliteit, kunt u binnen enkele minuten of uren enorme hoeveelheden aan bandbreedte beschikbaar stellen.

Uptime

De kosten en gevolgen van downtime zijn redenen waarom uptime zo essentieel is. Wanneer een bedrijf downtime ervaart, kan er geen service verleend worden aan klanten. Colocatie-datacenters bieden meerdere opties voor back-up en disaster recovery om diensten draaiende te houden tijdens een stroomuitval of andere onverwachte gebeurtenissen. Met behulp van colocatie, is uw IT-infrastructuur ondergebracht in een redundante high-speed internet-verbonden faciliteit, met continue stroomvoorziening door industriële UPS-batterijsystemen en on-site dieselgeneratoren voor noodback-ups. De 100% uptime Service Level Agreement van ColoHouse ondersteunt ons streven naar het leveren van betrouwbare colocatiediensten aan onze klanten.

Kosten besparen

Het beheren van een in-house datacenter en IT-infrastructuur met dezelfde uptime-mogelijkheden als die van een grote organisatie, kunnen hoger zijn dan de kosten van het huren van ruimte in een colocatie datacenter. Colocatie-abonnementen zijn een uitgebreid pakket en bieden voordelen zoals ondersteuning, beveiliging, redundantie en connectiviteit tegen gebundelde of lagere kosten in vergelijking met hosting op locatie.

Beveiliging en compliance

ColoHouse hanteert een veiligheidsprotocol van zes lagen met behulp van innovatieve technologie en goed opgeleid personeel. Denk aan: toegangspasjes en biometrische vingerafdrukscanners. ColoHouse beschikt over verschillende certificeringen die de kwaliteit van onze dienstverlening aantonen. Wij streven ernaar om faciliteiten te bieden die voldoen aan de strenge datacenter compliance eisen van onze klanten. Van mkb tot multinationals, ongeacht de locatie. Daarom ondergaan wij jaarlijks onafhankelijke en intensieve audits van onze controle- en veiligheidsmechanismen.

 
Heeft u vragen?