MAAK KENNIS MET COLOHOUSE

Sinds de oprichting in 2007 heeft ColoHouse zich ontwikkeld tot een wereldwijd opererende colocatie-, cloud- en managed services provider.

ColoHouse Connect

ColoHouse wordt aangedreven door ColoHouse Connect. In 2018 werd Netrouting, een Nederlandse aanbieder van colocatie en managed services, overgenomen door het Amerikaanse ColoHouse. ColoHouse Connect biedt toegang tot private en publieke clouddiensten, managed services, DDoS-bescherming en internetconnectiviteit van topniveau. Ons wereldwijde netwerk is bereikbaar via veertien omvangrijke en vooraanstaande datacenters, die in verbinding staan met meer dan veertig peering-locaties.

Onze locaties

Waarom ColoHouse?

#

Wereldwijde internetbackbone

Bij ColoHouse profiteert u van indrukwekkende internetsnelheden met korte laadtijden, en betrouwbare en snelle wereldwijde dekking.

#

Op maat gemaakt

Wij staan u bij in het ontwerpen, installeren en beheren van uw ICT-infrastructuur. Ons team van experts staat klaar voor het coördineren en implementeren van uw specifieke wensen.

#

Klaar terwijl u wacht

Bij ColoHouse staat de klant aan het roer. Wij geven u zoveel controle als u wenst in het beheren van uw producten en diensten. Het merendeel van onze oplossingen hebben wij binnen enkele minuten voor u in de lucht.

#

World-Class Support

Omdat wij vestigingen hebben over de hele wereld, is onze helpdesk 24/7 beschikbaar. Jaarlijks worden wij ge-audit door onafhankelijke experts. Dankzij Remote Hands, onze technische ondersteuningsdienst, staat u nooit alleen.
Wat klanten zeggen over ColoHouse
 • De kwaliteit van de service die we kregen van ColoHouse was geweldig. De samenwerking verliep vlekkeloos, aan elk detail werd gedacht.... Read more ......

  Ondrej Vlcek Executive Vice President & General Manager, AVAST

 • De dienstverlening van ColoHouse is altijd toegankelijk, agile en competitief geprijsd.... Read more ......

  UPX

 • Sinds we zijn overgestapt op ColoHouse, hebben we veel complimenten gekregen over de stabiliteit van onze diensten. De systemen zijn stabiel en alles loopt op... Read more ......

  Sebastian Velasquez World View Television, Inc

 • ColoHouse is positief ingesteld en de medewerkers weten van aanpakken. We zijn zeer te spreken over het datacenter in Spijkenisse. Ga zo door!... Read more ......

  Ronald Boot Eigenaar Terrabyte BV

 • Dankzij ColoHouse zijn wij in staat om onze servers volledig op afstand te beheren. Zelfs in het geval van noodgevallen, zoals een harddrive crash, staan... Read more ......

  Paul Groeneweg Owner Pazion IT

 
Heeft u vragen?