Onze Directie

J. Todd Raymond
1547 Critical Systems Realty, ColoHouse, Executive Chairman of the Board

Todd is de Managing Partner en CEO van 1547 Critical Systems Realty (“1547”), een eigenaar-exploitant van datacenter vastgoed en investeerder in ColoHouse. Vóór 1547 richtte Todd The Telx Group op, een op interconnectie gericht colocatie-datacenterbedrijf, waar hij verschillende functies bekleedde, waaronder CEO, President, COO, General Counsel en Controller. Todd begeleidde het bedrijf door meerdere financieringen, overnames, SEC-registratie en twee verkopen aan private equity-bedrijven.


Kevin Reed
Valterra Partners, Principal
, Interim CEO ColoHouse

Kevin is een Principal bij Valterra Partners, een particuliere investeringsmaatschappij en investeerder in ColoHouse. Voordat hij bij Valterra kwam, werkte Kevin bij Wellspring Capital Management, een private equity-onderneming in het middensegment, en werkte hij samen met de Valterra Managing Partners in Macquarie Capital’s US Principal Transactions Group.


Corey Welp
1547 Critical Systems Realty, Co-founder & Managing Partner


Corey is medeoprichter en Managing Partner van 1547 Critical Systems Realty (“1547”), een eigenaar-exploitant van datacenter vastgoed en investeerder in ColoHouse. Voordat hij 1547 oprichtte, werkte Corey bij Oak Star Partners als adviseur voor beleggingsondernemingen en bekleedde hij eerder leidinggevende functies bij grote beleggingsbeheer bedrijven. Corey richt zich al meer dan tien jaar op investeringen in de datacentersector.


Scott Macintosh
Valterra Partners, Co-founder & Managing Partner

Scott is medeoprichter en Managing Partner van Valterra Partners, een particuliere investeringsmaatschappij en investeerder in ColoHouse. Voordat hij Valterra Partners oprichtte, was Scott een van de stichtende leden van Macquarie Capital’s US Principal Transactions Group.


Drew Reid
Valterra Partners, Co-founder & Managing Partner

Drew is medeoprichter en Managing Partner van Valterra Partners, een particuliere investeringsmaatschappij en investeerder in ColoHouse. Voordat hij Valterra Partners oprichtte, was Drew een van de stichtende leden van Macquarie Capital’s US Principal Transactions Group.


Clint Lohan
Valterra Partners, Co-founder & Director, Operating Partner and Investment Committee Member

Clint is een operationele partner en lid van het investeringscomité bij Valterra Partners. Met meer dan 30 jaar ervaring in zowel oprichtende als operationele ondernemingen in een groot aantal sectoren, brengt Clint operationele en management expertise een integraal onderdeel in Valterra’s succes in de samenwerking met managementteams om groei te stimuleren en risico’s te beheersen.


 
Heeft u vragen?