New York

ColoHouse New York

Ons datacenter in New York beslaat 23 hectare grond aan Ramland Road 1 in Orangeburg, NY. De faciliteit bevindt zich nabij de belangrijkste snelwegen in de regio, 1 Ramland Road, gelegen op 0,3 km van de grens met New Jersey en 29 km van Midtown Manhattan. Ramland Road is het enige carrier-neutrale datacenter in de New York Metropolitan dat actief is in een verkoop- en gebruiksbelasting vrijstellings zone. Onze colocatie-datacenter faciliteit in Orangeburg, NY bevindt zich buiten de 500-jarige overstromingsvlakte en bevindt zich op een afzonderlijk elektriciteitsnet van New York City, waardoor het een veiligere locatie is voor primaire infrastructuur of disaster recovery.

Waarom ColoHouse New York Datacenter?

 • 100,000 sq. ft. totaal, en 10,000 sq. ft. verhoogde vloer over twee 5,000 sq.-ft. data halls
 • Multi-tenant datacenter ruimte met vergaderruimte, kantine, en kantoorruimte per direct beschikbaar.
 • 60,000 SF of build-to-suit BCDR ruimte
 • Laagste energiekosten in de regio
 • 8.375% vermindering van de omzetbelasting op alle materialen met betrekking tot de implementatie van het datacenter; omvat hardware, software en kantoormeubilair

Ontvang een virtuele rondleiding

New York Colocatie

Volledige colocatie-opties zijn beschikbaar voor uw bedrijfsbehoeften.Vanshared colocatie tot mega-watt footprints met kantoorruimte, onze datacenters in New York kunnen de juiste ruimte aanpassen.

Maatwerkoplossingen

Ons team van experts kan op maat gemaakte oplossingen creëren om aan elke zakelijke behoefte te voldoen of om uitdagingen op te lossen. ColoHouse werkt met u samen aan tijdelijke of langdurige projecten.

New York MPLS

Door middel van managed dark fiber, wavelengths, MPLS en third-party networking, kan ColoHouse u verbinden met ons datacenter Hudson 60, voor toegang tot meer dan 150 carriers en peering exchanges.

SOC 2 Compliance

ColoHouse zet zich in om datacenters en colocatiefaciliteiten te exploiteren die voldoen aan de strenge nalevingsbehoeften van onze klanten – ongeacht de locatie. We ondergaan jaarlijkse, onafhankelijke en diepgaande audits van onze controleactiviteiten in ons datacenter in New York.

Power

Onze Power Shell is ontworpen voor organisaties die controle en input over hun infrastructuur en een sneller pad naar levering willen. Het ultramoderne gebouw is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van infrastructuurvereisten om de markten van New York en New Jersey te bedienen. Ruime toegang tot stroom voldoet aan en overtreft de connectiviteitsbehoeften van kritieke netwerken. Met de beschikbaarheid van 2N en N + 1 vermogen, is ons datacenter in Orangeburg, NY klaar om aan de meest veeleisende eisen te voldoen.

 • 24 MW voorzien van 2N-distributie
 • 12 MW on-site
 • High density 10kW + per cabinets
 • Two 13.2 kv utility circuits gevoed door afzonderlijke substations
 • Afzonderlijke power substations van NY & NJ
 • Critical IT load: 1.9 MW
 • Vooraf goedgekeurde on-site 50 MW substation

Connectiviteit

De Orangeburg colocatie and datacenter faciliteit is synchroon met Manhattan, Connecticut en de belangrijkste faciliteiten in New Jersey. Het datacenter van ColoHouse Orangeburg bevindt zich op een optimale locatie voor latentiegevoelige applicaties, bedrijfscontinuïteit en faciliteiten voor disaster recovery.

 
Heeft u vragen?