MIAMI DATACENTER

Al uw IT-diensten in Downtown Miami

ColoHouse Miami Datacenter

Ons datacenter in het centrum van Miami (36 North East 2nd Street) beslaat ruim 2.000 vierkante meter en bedient een breed scala aan klanten, waaronder verschillende grote (internationaal opererende) internetaanbieders, cloud aanbieders en IT-dienstverleners. Met toegang tot meer dan 200 klanten en ruim twintig verschillende internetproviders via onze Meet-Me-Rooms, is ColoHouse Miami een vooraanstaande speler op het gebied van colocatie en internetconnectiviteit in Florida.

  Carrier-neutral data center (Tier1)

  24/7 beveiligers aanwezig 

  Multi 100Mbit/1Gbit/10Gbit connectiviteit opties

  Antennemast en radioverbindingen aanwezig

  N+1 Stroom & koeling infrastructuur 

  Metro Ethernet diensten (o.a. MPLS)

  Verschillende glasvezelverbindingen

  320Gbps+ schaalbare netwerkcapaciteit 

Ontvang een virtuele rondleiding

Managed Services

Laat het beheer van uw systemen, netwerken en apparatuur met een gerust hart over aan ColoHouse. Met onze Managed Services kunt u een beroep doen op onze expertise, zodat u zich kunt richten op uw core business

Prive Colocatie 

Onze infrastructuur, diensten en ondersteuning bieden u de mogelijkheid om meer middelen toe te wijzen aan uw kernactiviteiten in een van de veiligste, meest betrouwbare locaties in Miami, FL.

Miami RIng 

Door middel van managed dark fiber, golflengten, MPLS en externe netwerken kan ColoHouse u vanuit ons datacenter in Miami naar het NAP verbinden om toegang te krijgen tot meer dan 150 carriers.

Heeft u hulp nodig bij het beheer van uw Miami colocatieruimte of -diensten?

Lees meer over onze aangepaste Managed Services oplossingen of over onze Miami Colocatie Data Center
 
Heeft u vragen?