Is DDoS beveiliging nog steeds nodig?

 • Blog header: Is DDoS beveiliging nog steeds nodig?
  Is DDoS beveiliging nog steeds nodig?
  • July 18 2019

  DDoS- aanvallen zijn de afgelopen jaren één van de grootste bedreigingen voor de bedrijfscontinuteit geworden en helaas blijfven DDoS-aanvallen in 2019 nog steeds een groot probleem.

  Toename DDoS-aanvallen
  DDoS-aanvallen nemen niet alleen toe in complexiteit, maar ook qua omvang en duur. Cijfers vanuit het Kaspersky Lab DDoS Q1 2019 laten zien dat in het eerste kwartaal van 2019 het aantal DDoS-aanvallen met 84% is toegenomen als we de cijfers vergelijken met Q4-2018. Aanvullend blijven de aanvallen niet alleen toenemen maar duren de aanvallen ook steeds langer. Het aantal DDoS-aanvallen dat langer dan één uur duurde, verdubbelde in hoeveelheid en de gemiddelde lengte nam met 487% toe.

  Ontwikkeling DDoS-aanvallen
  Net als andere cyberbeveiligingsbedreigingen, ontwikkelen DDoS-aanvallen zich ook continue. Cybercriminelen proberen hun DDoS-aanvallen te perfectioneren zodat de omvang en frequentie van hun aanvallen toenemen.

  DDoS-aanvallen kunnen leiden tot reputatieschade
  Bedrijven van ieder grootte kunnen slachtoffer zijn van een DDoS aanval. Deze aanvallen hebben invloed op uw bedrijfsactiviteiten, huidige gebruikers en op uw bedrijfsresultaten en verminderen de prestaties en beschikbaarheid van uw netwerk. De gevolgen kunnen enorm zijn. Websites en online diensten zijn gedurende een bepaalde periode niet beschikbaar wat kan leiden tot financiële schade.

  De effecten van een DDoS-aanval kunnen ook leiden tot het verlies van vertrouwen onder uw klanten maar ook schade toebrengen aan uw merk en uw reputatie schaden. Klanten met een negatieve ervaring zijn eerder geneigd om hun ervaring met anderen te delen. Het kan voorkomen dat een negatieve ervaring ook op social media wordt gedeeld. Dit betekent dat zelfs nadat de DDoS-aanval is opgelost, de impact van een DDoS-aanval een grote invloed kan hebben op de reputatie en sales activiteiten van uw bedrijf.

  Een DDoS- beschermingsdienst wordt aangeraden ter verdediging van cyberaanvallen. Ideaal zou zijn als DDoS-aanvallen gedetecteerd, geïdentificeerd, en beperkt worden voordat zij hun doel bereiken.

  Scrubbing as a Service van ColoHouse is ontwikkeld met als doel krachtig verweer te bieden tegen DDoS-aanvallen. De DDoS protectie dienst herkent verdacht verkeer dat op een aanval wijst. Het netwerkverkeer van de klant wordt omgeleid naar het migratieplatform om binnen enkele seconden het verkeer op te ruimen. Aanvullend ondersteunt de oplossing van ColoHouse real-time monitoring, proactieve rapportage en geautomatiseerde filtering.

  Wilt u meer informatie over onze DDoS beveiling, neem dan contact met ons op via sales@colohouse.com of u kunt ons ook bereiken via: +31 (0)88 2700 200. ColoHouse’s DDoS whitepaper, “Is uw onderneming beschermd tegen een DDoS-aanval?” geeft u tips om een ​​DDoS-aanval te identificeren en te beperken:

   

Contact opnemen

Recent Posts

 
Heeft u vragen?