Het ColoHouse team groeit door – Ontmoet onze nieuwe collega’s

 • Blog header: ColoHouse
  Het ColoHouse team groeit door – Ontmoet onze nieuwe collega’s
  • September 9 2020

  Last Updated on 09/09/2020 by Tylor

  Ons team blijft groeien en groeien. Afgelopen maand mochten wij maar liefst 3 nieuwe collega’s verwelkomen in ons team. 

  Sinds maart versterken Shivan Chandarsing (Datacenter Manager, EU) en Firas Amirullah (Stagiair IT Management, EU) ons in Europa en Pedro Souss als onze Sales Director in Miami, Fl. Graag willen we van deze gelegenheid gebruik maken om onze nieuwe collega’s voor te stellen:

  Foto van Pedro Souss

  Pedro Souss

  “My name is Pedro Souss and I was born in San Juan, Puerto Rico. I went to Business School in Northeastern University in Boston, MA and received my major in Management in 1994. I moved to Miami in 2007 and worked for telecom and cloud providers such as AT&T, Comcast, Cogent Communications among others. I have been in the industry for over 15 years and will now be part of the sales organization at ColoHouse.”

  Shivan Chandarinsing

  ”Mijn naam is Shivan Chandarinsing en ik kom uit Den Haag. Met ruim 7 jaar ervaring ben ik mijn carrière begonnen bij The Datacenter Group (TDCG), oftewel NorthC Datacenters. Vervolgens ben ik als Systeembeheerder werkzaam geweest bij TransIP. Voordat ik bij ColoHouse begon, werkte ik als Teamleider Datacenter Activiteiten bij SmartDC. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van de ColoHouse Operations Team!”

  Firas Amirullah

  ”Na het lezen van de functieomschrijving werd ik meteen enthousiast! De functie sprong eruit omdat het mij zeer uitdagend leek om in een datacenter werken. Ik ben erg tevreden met mijn keuze, het is fijn om deel uit te maken van zo’n leuk team! Aan het einde van mijn stage hoop ik meer inzicht te hebben op de verantwoordelijkheden van een administrator en wat betreft data management, servers, hardware componenten en troubleshooting.”

 
Heeft u vragen?