Het belang van een hybride datacenterstrategie

 • Het belang van een hybride datacenterstrategie
  • July 24 2019

  Naarmate de technologie vordert, maken bedrijven gebruik van infrastructuren die de wendbaarheid bevorderen en de efficiëntie verbeteren. Met de toename van het wereldwijde datacenter verkeer verandert de aard van dataopslag.

  Meer dan ooit tevoren speelt data een belangrijke rol in de bedrijfsvoering. De IT-infrastructuur moet kunnen groeien en consistente prestaties kunnen blijven leveren.

  Met snelheid en agiliteit als de nieuwe zakelijke norm, is de cloud een populaire keuze.  Met alle hype rondom de cloud, behoort echter niet elke workload of data tot de cloud. Legacy, latentie, onvoldoende middelen, beveiliging en vele andere redenen kunnen bedrijven verhinderen om naar de cloud te verhuizen waardoor datacenter diensten op locatie verreist zijn.

  Een hybride datacenter infrastructuur brengt het beste van alle werelden samen, d.w.z. cloud, virtualisatie, hardware en colocatie – en stelt bedrijven in staat te profiteren van zowel on-premise als cloud-oplossingen. Hybride colocatie helpt u nieuwe technologieën te benutten en wordt steeds meer erkend als een ideale oplossing voor schaalbaarheid en beveiliging.

  Met een hybride datacenter kunnen bedrijven hun bestaande infrastructuur behouden en tegelijkertijd hun kosten verlagen. Bedrijven kunnen ook de onderhoudskosten verlagen en een deel van hun applicatie naar de cloud verplaatsen en de flexibiliteit en ROI maximaliseren. Om een ​​balans te vinden tussen kosten en prestaties en rendement is een hybride datacenter benadering een geweldige oplossing.

  Het is van cruciaal belang dat u de meest betrouwbare aanpak voor uw bedrijf kiest. ColoHouse biedt hybride infrastructuur, externe IX-toegang en wereldwijde partnernetwerk. Met strategisch gelegen datacenters in Miami, Florida en in Nederland in Den Haag.

  Neem voor meer informatie over onze datacenters en onze oplossingen. Neem contact met ons op via sales@colohouse.com of bel ons via +31 (0)88 2700 200. Onze experts denken graag met u mee.

 
Heeft u vragen?