Een helpende hand wanneer u het nodig heeft

 • Blog titel: een helpende hand wanneer u het nodig heeft
  Een helpende hand wanneer u het nodig heeft
  • July 19 2021

  Last Updated on 19/07/2021 by Tylor

  Uw hosting uitbesteden aan een datacenter kan een lastige beslissing zijn. Uw bedrijfskritische infrastructuur wordt uiteindelijk gehuisvest in de faciliteit van iemand anders. Bij het selecteren van een colocatie provider is de technologische expertise uiteraard een belangrijke afweging, echter moet de kwaliteit wat betreft klantenservice ook een belangrijke overweging zijn in uw zoektocht naar een geschikte colocatie provider.

  De manier waarop een bedrijf omgaat met haar klanten is alleszeggend en geeft een indruk over het bedrijf als geheel. U moet op uw colocatie provider kunnen bouwen dat zij ter plekke functioneren als uw handen, ogen en oren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het budget of de tijd.

  In een steeds sneller veranderende wereld van IT betekent klantenservice veel meer dan simpelweg alleen beschikbaar zijn. Uw support team moet systemen monitoren om eventuele problemen te beperken maar dienen ook preventief onderhoud uit te voeren.

  Een extra paar handen

  Support teams zijn een enorme aanwinst voor elk bedrijf. Zij bieden niet alleen gemoedsrust doordat zij proactief de kritieke infrastructuur van een datacenter-faciliteit monitoren. Maar daarnaast kunnen support teams ook werkzaamheden uitvoeren op locatie.

  Het hebben van een datacenter met Remote Hands-service houdt in dat u een professionele, gecertificeerde technici heeft die 24/7 ondersteuning biedt om dingen snel weer up-and-running te krijgen. Dit betekent dat u gerust kunt zijn wanneer er zich een probleem voordoet, wetende dat er een specialist beschikbaar zal zijn om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien hoeft u zich wegens het outsourcen geen zorgen te maken over administratieve taken zoals uitkeringen, betaald verlof en dekkingen tijdens vakantie.

  Hoe onze remote hands-service kan helpen

  Met behulp van ColoHouse remote hands kunt u snel reageren op noodsituaties, reistijd van en naar ons datacenter verminderen, de uptime van apparatuur verbeteren en de kosten van uw infrastructuurbeheer verlagen. Ons doel is om uitstekende colocatie diensten te leveren op alle manieren mogelijk, de meeste ondersteunden diensten zijn dus gratis! Van onze 100% uptime service level agreement, remote hands, bekabeling tot aan verzending. Wij streven ernaar om een verlenging te zijn van uw personeel.

  Neem contact met ons op voor meer informatie over remote hands

 
Heeft u vragen?