Edison Datacenter

ColoHouse Edison

Ons datacenter in Edison, New Jersey, gelegen aan de oostkust, biedt gemakkelijke toegang tot de snelweg van zowel New York City als Philadelphia. De faciliteit in New Jersey beslaat meer dan 830.000 vierkante meter, met toegang tot meer dan 65 MW aan stroom. Het is gebouwd voor een hoge energie-efficiëntie en een hoge vermogensdichtheid, waardoor het optimaal is voor hybride cloudimplementaties.

Ons datacenter in New Jersey is carrier-neutraal en biedt toegang tot 15 on-site serviceproviders en regionale carrier-hotels via dark fiber connectiviteit.

New Jersey Colocatie

Er zijn volledige colocatie-opties beschikbaar voor uw zakelijke behoeften. van individuele cabinets tot cages en suites. Adresseer vermogensdichtheden tot 20 kilowatt per cabinet, ideaal voor hypergeconvergeerde infrastructuur en cloud.

customsolutionsicon

Maatwerk

Ons team van experts kunnen op maat gemaakte oplossingen creëren om elke zakelijke behoefte of uitdaging op te lossen. ColoHouse kan samen met u werken aan tijdelijke of langdurige projecten.

Managed Services

Met behulp van Managed Services kunt u het dagelijkse beheer van uw systemen, netwerken en apparaten met een gerust hard aan ons team overlaten.

Over onze New Jersey Datacenter

Algemeen

 • Located in northern New Jersey in the Greater New York City Metro Area
 • Modular data center with substantial flexibility for growth
 • Easy access to 1+ MW of power
 • Built to Tier III standards (N+1 redundant power and environmental systems)
 • Over a dozen network options inside the facility with low cost cross connects
 • Minimum UPS capacity of 15 minutes (at full load)
 • Diesel generators with fuel on-site for multiple days of operation
 • Power density of up to 20kw per cabinet
 • On-Site Staff to help with any issues or technical concerns
 • Strong security controls with Proximity Card and Biometric Access Controls, 24/7 Camera Monitoring & Recording
 • VESDA Particulate Detection, Clean Agent Extinguishers, Pre-Action Dry Pipe Sprinkler for fire protection
 • SOC 1/SSAE 18 audited to ensure necessary quality controls in the areas of risk management, logical access, change management, data security, and data availability to protect financial reporting

Beveiliging

 • 3-factor access controls: retina scan, key card, PIN
 • 24x7x365 on-site security officers
 • Mantraps, tailgating prevention
 • Gated, secure campus access
 • 24x7x365 CCTV monitoring
 • Thorough background checks on all employees/partners

Netwerk Infrastructuur

 • Carrier-neutral access to 15 on-site providers
 • On-site access to major hyperscale cloud providers
 • Redundant Meet-Me Rooms, Interconnection Services

Stroom en koeling

 • PUE as low as 1.2 with MOD’s
 • EPA Top 10 Tech and Telecom Green Power Partner
 • Metered Power Pricing Encourages Responsible Energy Use
 • Renewable energy credits / carbon credit support
 • Powered by 100% renewable energy
 • #10 EPA Green Power Partner (tech/telecom)
 • US DoE Better Buildings Challenge Participant
 • Signatory to the Renewable Energy Buyers Principals, Cloud and Colocation Buyers Principals
 • Multiple investments in U.S. wind farms, solar

Waarom ColoHouse colocatie?

ColoHouse colocatie is de ideale oplossing voor alle bedrijven van elke omvang, van kleine bedrijven, dienstverleners tot internationale ondernemingen. Wanneer u gebruik maakt van onze colocatie faciliteit, kunt u uw hardware, software en netwerken naar uw behoeften inzetten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over ondersteunende infrastructuur. Onze klanten kiezen voor de colocatiediensten van ColoHouse datacenters omdat we schaalbaarheid en groei ondersteunen in combinatie met uitstekende klantenondersteuning. We bieden redundante netwerken, stroom en koeling om ervoor te zorgen dat uw diensten altijd online en toegankelijk blijven. Onze focus ligt op het leveren van de infrastructuur, diensten en ondersteuning waarmee u meer middelen kunt inzetten voor uw kernactiviteiten.

Bij ColoHouse zijn we 24/7 beschikbaar om u te helpen met al uw behoeften. Onze Service Level Agreements zorgen ervoor dat ColoHouse wordt gehouden aan de hoogste normen en jaarlijkse nalevingscontroles. Ons aanbod van Remote Hands van laat u of uw bedrijf nooit onbeheerd achter.

Get a Virtual Tour

Connectiviteit

Het ColoHouse New Jersey datacenter bevindt zich op een optimale locatie voor latentiegevoelige applicaties, bedrijfscontinuïteit en disaster recovery. Onze gemengde internetconnectiviteit biedt onze klanten de snelheid en betrouwbaarheid die bedrijven nodig hebben.

Wat is Colocatie

Colocatie is een hostingservice dat wordt aangeboden door datacenters en webhosting bedrijven waarmee u uw servers en andere IT-hardware kunt plaatsen in een veilige, redundante, high-speed internet-verbonden faciliteit. Er zijn vele voordelen verbonden aan colocatie. Vooral in vergelijking met het on-site hosten van uw eigen IT-infrastructuur. Denk aan hogere uptime, betere netwerkprestaties, lagere operationele kosten en superieure capaciteits uitbreiding. Naast ruimte en stroom bieden veel colocatieproviders een verscheidenheid aan managed services en hybride cloud/colocatie-opties.

Ruimte voor groeie

Met colocatie kunt u uw infrastructuur uitbreiden om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijfsgroei zonder dat u kapitaaluitgaven hoeft te doen. Als uw bedrijf groeit, kan uw IT-infrastructuur worden uitgebreid om deze snel en met minder investeringen te ondersteunen. Als u plotseling uw bandbreedte moest verhogen in een typische in-house IT-omgeving, kunt u weken of maanden wachten bij uw lokale internetprovider. Wanneer uw IT-infrastructuur is opgeslagen in een colocatiefaciliteit, kunt u binnen enkele minuten of uren enorme hoeveelheden aan bandbreedte beschikbaar stellen.

Uptime

De kosten en gevolgen van downtime zijn redenen waarom uptime zo essentieel is. Wanneer een bedrijf downtime ervaart, kan er geen service verleend worden aan klanten. Colocatie-datacenters bieden meerdere opties voor back-up en disaster recovery om diensten draaiende te houden tijdens een stroomuitval of andere onverwachte gebeurtenissen. Met behulp van colocatie, is uw IT-infrastructuur ondergebracht in een redundante high-speed internet-verbonden faciliteit, met continue stroomvoorziening door industriële UPS-batterijsystemen en on-site dieselgeneratoren voor noodback-ups. De 100% uptime Service Level Agreement van ColoHouse ondersteunt ons streven naar het leveren van betrouwbare colocatiediensten aan onze klanten.

Kosten besparen

Het beheren van een in-house datacenter en IT-infrastructuur met dezelfde uptime-mogelijkheden als die van een grote organisatie, kunnen hoger zijn dan de kosten van het huren van ruimte in een colocatie datacenter. Colocatie-abonnementen zijn een uitgebreid pakket en bieden voordelen zoals ondersteuning, beveiliging, redundantie en connectiviteit tegen gebundelde of lagere kosten in vergelijking met hosting op locatie.

Beveiliging en compliance

ColoHouse hanteert een veiligheidsprotocol van zes lagen met behulp van innovatieve technologie en goed opgeleid personeel. Denk aan: toegangspasjes en biometrische vingerafdrukscanners. ColoHouse beschikt over verschillende certificeringen die de kwaliteit van onze dienstverlening aantonen. Wij streven ernaar om faciliteiten te bieden die voldoen aan de strenge datacenter compliance eisen van onze klanten. Van mkb tot multinationals, ongeacht de locatie. Daarom ondergaan wij jaarlijks onafhankelijke en intensieve audits van onze controle- en veiligheidsmechanismen.

 
Heeft u vragen?