De top 3 voordelen van managed services voor uw bedrijf

 • Blog header: De Top 3 voordelen van managed services
  De top 3 voordelen van managed services voor uw bedrijf
  • August 8 2019

  Het valt niet te ontkennen dat technologie de omgeving van iedereen in een rap tempo verandert. Het bijhouden van technologische ontwikkelingen kan zowel uitdagend als tijdrovend zijn. Een groot aantal bedrijven laat het technische beheer  over aan hun interne IT-teams. Terwijl het beheer van systemen en software door een externe dienstverlener, beter bekend als managed services, allerlei voordelen met zich meebrengt. 

  1. Focus op core business 
  Voor de meeste bedrijven is IT een ondersteunende functie en geen core business.  Met Managed Services kunt u een beroep doen op de expertise van een managed service provider, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

  Een professionele managed service provider stelt u niet alleen in staat om zich te concentreren op uw core business, maar heeft u ook toegang tot de expertise van een groter (getraind) team – die u gemoedsrust biedt wanneer zich een probleem voordoet.

  2. Kosten vermindering
  Door een maandelijkse vergoeding te betalen, zijn er weinig of geen onverwachte kosten. Zodra u de maandelijke kosten in kaart heeft gebracht,, heeft u de flexibiliteit om in andere delen van uw bedrijf te investeren.

  Managed services zijn meestal voordeliger dan het toewijzen van personeel aan IT-gerelateerde problemen. Niet alleen is het trainen van uw persoon tijdroved maar bouwen op uw personeel om dingen op te lossen wanneer problemen zich voordoen is mogelijk niet altijd efficiënt. Proactieve monitoring en onderhoud door een ervaren team kunnen problemen identificeren voordat deze een negatieve invloed hebben op uw bedrijf en leidt tot onverwachte kosten.

  3. Technologische ontwikkelingen
  Technologie verandert voortdurend, waardoor u bereid  moet zijn om mee te gaan in deze veraderning, en om alle ontwikkelingen bij te houden. Op de hoogte blijven van de nieuwste technologie kan voor elke bedrijfseigenaar moeilijk zijn, vooral als technologie niet uw core business is. Met managed services bent u bij met alle beschikbare technologie, een team die u adviseert over wijzigingen die relevant zijn voor uw bedrijf en branche, zodat u de beste keuze kunt maken die aansluiten op uw behoeften,

  Managed services bieden u gemoedsrust – wetende dat uw IT-infrastructuur 24/7 wordt gemonitord door een ervaren team. Bij ColoHouse beschouwen we iedere klant als een zakenpartner. Ons doel is om u de best mogelijke infrastructuur, dienstverlening en ondersteuning te bieden, zodat u uw tijd en middelen kunt steken in uw core business.

  Klaar om de volgende stap te zetten?  Neem gerust contact met ons op via: +31 (0)88 2700 200 of u kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier. Ons team denkt graag met u mee om de beste oplossing voor uw bedrijf te vinden.

   

 
Heeft u vragen?