De 5 voordelen van VPS hosting

 • Blog titel: 5 voordelen van vps hosting
  De 5 voordelen van VPS hosting
  • September 9 2020

  Last Updated on 09/09/2020 by Tylor

  Als we het hebben over hosting zijn er verschillende manieren van hosting beschikbaar. Een van de mogelijkheden is VPS hosting. Virtual Private Servers (VPS) is een krachtige en populaire vorm van hosting. Naast dedicated hosting en shared hosting combineert VPS het beste van beide. In deze blog delen we de vijf voordelen van VPS hosting. 

  Wat is VPS?

  De afkorting VPS staat voor Virtual Private Server en is een fysieke server, die opgedeeld wordt in kleinere (virtuele) servers. De fysieke server wordt gedeeld met andere gebruikers, waarbij u een eigen ruimte heeft op de server.

  1. Betrouwbaarheid

  Overweegt u VPS? Dan is het goed om te weten dat de resources van elke gebruiker afgezonderd zijn van anderen. Dit betekent dat de taken die op een andere gebruikersserver worden uitgevoerd, geen invloed hebben op uw website of op de performance van uw applicaties.

  2. Volledige controle

  VPS biedt de volledige vrijheid om uw server te beheren naar uw bedrijfsbehoeften. Het beheer is volledig in uw eigen handen. Bij managed VPS kan uw hosting provider de VPS beheren en onderhouden. Met unmanaged VPS, beheert u uw virtuele server helemaal zelf, waarbij u wel de volledige controle en vrijheid heeft.

  3. Schaalbaarheid

  Afhankelijk van uw veranderende bedrijfsbehoeften kunt u eenvoudig en snel uw hostingpakket uitbreiden zonder enig vorm van onderbrekingen..

  4. Beveiliging

  Andere gebruikers hebben geen toegang tot de bronnen die aan u toegewezen zijn. Dit komt doordat de VPS gescheiden is van andere gebruikers op dezelfde server. De beveiliging van uw server ligt volledig in uw handen. U kunt firewalls en andere verdere beveiligingshulpmiddelen instellen zonder zorgen te maken over andere virtuele servers.

  5. Kosten effectief

  Kiezen voor een VPS-oplossing is voordeliger dan een dedicated hosting omdat VPS de vele voordelen van een dedicated hosting met zich meebrengt, tegen een minder hoge prijs. De server wordt door meerdere partijen betaald, waardoor uw minder geld kwijt bent dan als de complete fysieke server slechts door één iemand gebruikt zou worden.

  Bezig met een bijzonder project of gaat u op de lange termijn uitbreiden? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op via sales@colohouse.com of via +31 (0)88 045 46 00

 
Heeft u vragen?