De 10 best gelezen blogs van 2019

 • ColoHouse blog header
  De 10 best gelezen blogs van 2019
  • December 9 2019

  Nog even en het jaar 2019 is voorbij.  Een blog waarin wij even willen terugblikken op het jaar 2019 in blogs. Wat zijn de 10 best gelezen blogs van afgelopen jaar? Wij hebben de 10 best gelezen blogs voor u op een rijtje gezet. 

  1. Waarom uw bedrijf digitaal moet transformeren?
  Automatisering en snelheid zijn belangrijke drijfveren qua proces en functionaliteit binnen de meeste industrieën en organisaties. Soms is het echter lastig te bepalen of uw bedrijf echt klaar is voor een technologische verschuiving. Waarom een digitale transformatie plaats moet vinden?

  2. De voordelen van een carrier-neutral datacenter
  Bij het selecteren van een datacenter is carrier-neutraliteit een belangrijke factor om te overwegen. Het biedt niet alleen opties als het gaat om interconnecitviteit maar ook omdat u een oplossing kunt vinden die aan uw specifieke behoeften voldoen. In deze blog delen we de belangijkste voordelen van een carrier-neutral datacenter. 

  3. Vijf vragen voordat u aan een digitale transformatie begint 
  De vraag is niet langer meer of u overgaat tot een digitale transformatie maar wanneer en belangrijker nog, hoe? Een digitale transformatie blijft echter nog een ingewikkeld proces. In deze blog delen wij vijf vragen die u kunt stellen voordat u aan een digitale transformatie begint.

  4. De Cloud opgehelderd – Welke verschillende soorten cloud zijn er?
  Cloud computing-oplossingen zijn complex. Het blijft ingewikkeld om te achterhalen welke oplossing geschikt is voor uw specifieke zakelijke behoeften. ColoHouse heeft een handig overzicht waar de verschillende cloud  typen uitgelegd worden.

  5. De top 3 voordelen van managed services voor uw bedrijf
  Het valt niet te ontkennen dat technologie de omgeving van iedereen in een rap tempo verandert. Het bijhouden van technologische ontwikkelingen kan zowel uitdagend als tijdrovend zijn. Een groot aantal bedrijven laat het technische beheer  over aan hun  interne IT-teams.

  6. Wat is 5G en waarom is het belangrijk?
  5G was hèt buzzword van 2019 – Er zijn nog vele vragen over 5G, maar het is duidelijk dat het een enorme impact zal hebben op vele aspecten in de technische industrie. Wat is 5G en waarom is het belangrijk?

  7. Het belang van redundantie voor uw bedrijf
  Bedrijven hebben nu meer dan ooit behoefte aan betrouwbare netwerkconnectiviteit. Juist omdat in een 24/7 cultuur de beschikhbaarheid en betrouwbaarheid van online diensten de sleutel tot succes is.

  8. Wat is een hybrid cloud omgeving?
  Elke paar maanden verschijnt er een nieuw buzzword. In onze vorige blog hebben wij uitgelegd wat 5G is en waarom 5G belangrijk is. Het zou zomaar zo kunnen zijn dat het tweede buzzword van het jaar ”Hybrid” is en dat is niet zomaar weer een uitgekauwd buzzword.

  9. Het belang van een hybride datacenterstrategie
  Naarmate de technologie vordert, maken bedrijven gebruik van infrastructuren die de wendbaarheid bevorderen en de efficiëntie verbeteren. Met de toename van het wereldwijde datacenterverkeer verandert de aard van dataopslag.

  10. Tien vragen bij uw zoektocht naar een hosting provider 
  De keuze van de juiste hosting provider kan een lastige beslissing zijn. Om u op weg te helpen hebben wij 10 vragen samengesteld die u zou moeten stellen om uw opties te verfijnen.

   

 
Heeft u vragen?