Datacenter Rotterdam

ColoHouse Rotterdam staat voor u klaar

Met het uitgebreide netwerk van ColoHouse kan uw bedrijf redundantie creeren zonder in te leveren op kwaliteit, veiligheid of betrouwbaarheid.  Wij bieden een ideale ligging in Rotterdam met aansluiting tot ons hoofdkantoor, het Den Haag datacenter. We bieden een breed scala aan ruimte-opties – van shared colocatie tot meerdere cabinets. Onze Rotterdam colocatie datacenters ISO gecertificeerd. en biedt toegang tot een groot aantal carriers.  

Waarom u voor een datacenter in Rotterdam zou kiezen?

image of a row of cabinets in a data center with colohouse logo
MAATWERK OPLOSSINGEN

ColoHouse biedt de middelen die nodig zijn om een ideale oplossing voor uw bedrijf te creëren. We nemen de tijd om een strategie te ontwikkelen die gericht is op resultaten en levering zonder in te leveren op kwaliteit, veiligheid of betrouwbaarheid.

COLOCATIE

Of het nu gaat om enkele servers of om een cage. Het ColoHouse datacenter in Rotterdam biedt mogelijkheden om mee te groeien met uw bedrijf. Ons team kan u helpen uw ruimte, vermogen en connectiviteit te maximaliseren.

REMOTE HANDS

Remote hands is een professionele technische hulpdienst die 24/7 wordt uitgevoerd door ColoHouse- support engineers. We reageren snel op noodsituaties, verbeteren de uptime van apparatuur en helpen u de beheerkosten van uw infrastructuur te verlagen.

HOOGSTAAND DATACENTER

ColoHouse Rotterdam datacenter faciliteit biedt toegang tot één van de meest verbonden steden ter wereld. Om u een hoogwaardige ondersteuning te kunnen bieden, kunt u rekenen op 24/7/365 technische ondersteuning.

CONNECTIVITY

Ons netwerk ondersteunt de behoeften van onze klanten om verbinding te maken met hun bedrijf en eingebruikers vanuit ons datacenter in Rotterdam Met toegang tot belangrijke internet exchanges bent u sneller online met ColoHouse connectiviteit en carrier diensten.

CLOUD OPTIES

Met onze private, public en hybrid cloud aanbod kan ColoHouse met u een schaalbare en betrouwbare infrastructuur voor uw bedrijf creëren.

Kom meer te weten over ons datacenter in Rotterdam

 
Heeft u vragen?