Datacenter Miami

ColoHouse Miami staat voor u klaar

Bekend als de toegangspoort tot Amerika is Miami de vijfde meest verbonden stad ter wereld. Met toegang tot meer dan 200 klanten en 20 on-net carriers via onze Meet-Me-Room is ColoHouse verbonden met Equinix Miami (NAP of the Americans) dat onze klanten toegang geeft tot extra carries zonder latency problemen.

Waarom u voor ons datacenter in Miami zou kiezen?

image of a row of cabinets in a data center with colohouse logo
MAATWERK OPLOSSINGEN

ColoHouse biedt de middelen die nodig zijn om een ideale oplossing voor uw bedrijf te creëren. We nemen de tijd om een strategie te ontwikkelen die gericht is op resultaten en levering zonder in te leveren op kwaliteit, veiligheid of betrouwbaarheid.

COLOCATIE

Of het nu gaat om enkele servers of om een cage. ColoHouse Miami datacenter biedt mogelijkheden om mee te groeien met uw bedrijf. Ons team kan u helpen uw ruimte, vermogen en connectiviteit te maximaliseren.

REMOTE HANDS

Remote hands is een professionele technische hulpdienst die 24/7 wordt uitgevoerd door ColoHouse- support engineers. We reageren snel op noodsituaties, verbeteren de uptime van apparatuur en helpen u de beheerkosten van uw infrastructuur te verlagen.

HOOGSTAAND DATACENTER

ColoHouse Miami datacenter biedt toegang tot één van de meest verbonden steden ter wereld. Om u een hoogwaardige ondersteuning te kunnen bieden, kunt u rekenen op 24/7/365 technische ondersteuning.

CONNECTIVITY

Ons netwerk ondersteunt de behoeften van onze klanten om verbinding te maken met hun bedrijf en eingebruikers vanuit ons colocatie datacenter in Miami. Met toegang tot belangrijke internet exchanges bent u sneller online met ColoHouse connectiviteit en carrier diensten.

CLOUD OPTIES

Met onze private, public en hybrid cloud aanbod kan ColoHouse met u een schaalbare en betrouwbare infrastructuur voor uw bedrijf creëren.

Kom meer te weten over ons datacenter in Miami

 
Heeft u vragen?