Datacenter Groningen

ColoHouse Groningen staat voor u klaar

Met het uitgebreide netwerk van ColoHouse in Nederland kan uw bedrijf redundantie creëren zonder in te leveren op kwaliteit of kosten. Groningen behoort tot één van de snelst groeiende ‘tech-hubs’ van Nederland en is slechts 3 uur verwijderd van Amsterdam. Het ColoHouse Groningen colocatie datacenter is verbonden met onze EU-hoofdkantoor in Den Haag. 

Waarom u voor een datacenter in Groningen zou kiezen?

image of a row of cabinets in a data center with colohouse logo
MAATWERK OPLOSSINGEN

ColoHouse biedt de middelen die nodig zijn om een ideale oplossing voor uw bedrijf te creëren. We nemen de tijd om een strategie te ontwikkelen die gericht is op resultaten en levering zonder in te leveren op kwaliteit, veiligheid of betrouwbaarheid.

COLOCATIE

Of het nu gaat om enkele servers of om een cage. ColoHouse Groningen datacenter biedt mogelijkheden om mee te groeien met uw bedrijf. Ons team kan u helpen uw ruimte, vermogen en connectiviteit te maximaliseren.

REMOTE HANDS

Remote hands is een professionele technische hulpdienst die 24/7 wordt uitgevoerd door ColoHouse- support engineers. We reageren snel op noodsituaties, verbeteren de uptime van apparatuur en helpen u de beheerkosten van uw infrastructuur te verlagen

HOOGSTAAND DATACENTER

ColoHouse Groningen datacenter faciliteit biedt toegang tot één van de meest verbonden steden ter wereld. Om u een hoogwaardige ondersteuning te kunnen bieden, kunt u rekenen op 24/7/365 technische ondersteuning.

CONNECTIVITY

Ons netwerk ondersteunt de behoeften van onze klanten om verbinding te maken met hun bedrijf en eingebruikers vanuit ons Groningen datacenter. Met toegang tot belangrijke internet exchanges bent u sneller online met ColoHouse connectiviteit en carrier diensten.

CLOUD OPTIES

Met onze private, public en hybrid cloud aanbod kan ColoHouse met u een schaalbare en betrouwbare infrastructuur voor uw bedrijf creëren.

Kom meer te weten over ons datacenter in Groningen

 
Heeft u vragen?