Datacenter Frankfurt

ColoHouse Frankfurt staat voor u klaar

Met het uitgebreide netwerk van ColoHouse in Europa kan uw bedrijf redundantie creeren zonder in te leveren op kwaliteit of kosten. Frankfurt behoort tot één van de grootste ‘tech hubs’ van Duitsland. Wij bieden een ideale ligging in Frankfurt met aansluiting tot ons hoofdkantoor, het Den Haag datacenter. We bieden een breed scala aan ruimte-opties – van shared colocatie tot meerdere cabinets. Onze colocatie datacenter in Frankfurt is ISO gecertificeerd.

Waarom u voor een datacenter in Frankfurt zou kiezen?

image of a row of cabinets in a data center with colohouse logo
MAATWERK OPLOSSINGEN

ColoHouse biedt de middelen die nodig zijn om een ideale oplossing voor uw bedrijf te creëren. We nemen de tijd om een strategie te ontwikkelen die gericht is op resultaten en levering zonder in te leveren op kwaliteit, veiligheid of betrouwbaarheid.

COLOCATIE

Of het nu gaat om enkele servers of om een cage. ColoHouse Frankfurt datacenter biedt mogelijkheden om mee te groeien met uw bedrijf. Ons team kan u helpen uw ruimte, vermogen en connectiviteit te maximaliseren.

REMOTE HANDS

Remote hands is een professionele technische hulpdienst die 24/7 wordt uitgevoerd door ColoHouse- support engineers. We reageren snel op noodsituaties, verbeteren de uptime van apparatuur en helpen u de beheerkosten van uw infrastructuur te verlagen.

HOOGSTAAND DATACENTER

De ColoHouse locatie in Frankfurt biedt toegang tot één van de snelst groeiende ‘tech-hubs’ van West Europa.  

CONNECTIVITY

Ons netwerk ondersteunt de behoeftes van onze klanten om verbinding te maken met hun bedrijf en eingebruikers vanuit ons  datacenter in Miami. ColoHouse heeft toegang tot belangrijke internet exchanges en grote nationale en internationale carriers. 

CLOUD OPTIES

Met onze private, public en hybrid cloud aanbod kan ColoHouse met u een schaalbare en betrouwbare infrastructuur voor uw bedrijf creëren

Kom meer te weten over ons datacenter in Frankfurt

 
Heeft u vragen?