Datacenter Den Haag

ColoHouse Den Haag staat voor u klaar

Het ColoHouse datacenter in Den Haag is in 2014 geopend en is het EU-hoofdkantoor van ColoHouse – met ruimte voor meer dan 150 racks, N+1 stroom- en koelings infrastructuur aangedreven door internet connectiviteit. Ons datacenter locatie is goed bereikbaar vanaf Amsterdam. Den Haag is aangesloten op ons MPLS Netwerk dat verbonden is met meerdere locaties in Amsterdam en in heel Nederland. ColoHouse’s Den Haag colocatie datacenter faciliteit staat klaar voor u en uw infrastructurele IT-behoeften. 

Waarom u voor ons datacenter in Den Haag zou kiezen?

image of a row of cabinets in a data center with colohouse logo

MAATWERK OPLOSSINGEN

ColoHouse biedt de middelen die nodig zijn om de ideale oplossing voor uw bedrijf te creëren. We nemen uitgebereid de tijd om een strategie te ontwikkelen die gericht is op resultaten en levering, zonder in te leveren op kwaliteit, veiligheid of betrouwbaarheid.

COLOCATIE

Of het nu gaat om enkele servers of om een cage. ColoHouse Den Haag datacenter biedt mogelijkheden om mee te groeien met uw bedrijf. Ons team kan u helpen uw ruimte, vermogen en connectiviteit te maximaliseren.

REMOTE HANDS

Remote hands is een professionele technische hulpdienst die 24/7 wordt uitgevoerd door ColoHouse- support engineers. We reageren snel op noodsituaties, verbeteren de uptime van apparatuur en helpen u de beheerkosten van uw infrastructuur te verlagen.

HOOGSTAAND DATACENTER

ColoHouse Den Haag datacenter faciliteit biedt toegang tot één van de meest verbonden steden ter wereld. Om u een hoogwaardige ondersteuning te kunnen bieden, kunt u rekenen op 24/7/365 technische ondersteuning.

CONNECTIVITY

Ons netwerk ondersteunt de behoeften van onze klanten om verbinding te maken met hun bedrijf en eingebruikers vanuit ons datacenter in Den Haag. Met toegang tot belangrijke internet exchanges bent u sneller online met ColoHouse connectiviteit en carrier diensten.

CLOUD OPTIES

Met onze private, public en hybrid cloud aanbod kan ColoHouse met u een schaalbare en betrouwbare infrastructuur voor uw bedrijf creëren.

 

 

 

Kom meer te weten over ons datacenter in Den Haag

 
Heeft u vragen?