Datacenter Amsterdam

ColoHouse staat voor u klaar

Amsterdam is de toegangspoort tot Europa. Met toegang tot Europa’s grootste internet exhanges en tot alle beschikbare carriers in Nederland is ColoHouse direct verbonden met Equinix, Interxion en NIKHEF. Ons locatie in Amsterdam wordt versterkt door ons netwerk van datacenters en met ons flagship datacenter faciliteit in Den Haag.

image of a row of cabinets in a data center with colohouse logo

Waarom u voor ons datacenter in amsterdam zou kiezen?

MAATWERK OPLOSSINGEN

ColoHouse biedt de middelen die nodig zijn om een ideale oplossing voor uw bedrijf te creëren. We nemen de tijd om een strategie te ontwikkelen die gericht is op resultaten en levering zonder in te leveren op kwaliteit, veiligheid of betrouwbaarheid.

COLOCATIE

Of het nu gaat om enkele servers of om een cage. Het ColoHouse datacenter in Amsterdam biedt mogelijkheden om mee te groeien met uw bedrijf. Ons team kan u helpen uw ruimte, vermogen en connectiviteit te maximaliseren.

REMOTE HANDS

Remote hands is een professionele technische hulpdienst die 24/7 wordt uitgevoerd door ColoHouse- support engineers. We reageren snel op noodsituaties, verbeteren de uptime van apparatuur en helpen u de beheerkosten van uw infrastructuur te verlagen.

HOOGSTAAND DATACENTER

ColoHouse Amsterdam datacenter faciliteit biedt toegang tot één van de meest verbonden steden ter wereld. Om u een hoogwaardige ondersteuning te kunnen biedt, kunt u rekenen op 24/7/365 technische ondersteuning en het aanbod van externe remote hands diensten.

CONNECTIVITY

Ons netwerk ondersteunt de behoeftes van onze klanten om verbinding te maken met hun bedrijf en eingebruikers vanuit ons datacenter in Miami. ColoHouse heeft toegang tot belangrijke internet exchanges en grote nationale en internationale carriers. 

CLOUD OPTIES

Met onze private, public en hybrid cloud aanbod kan ColoHouse met u een schaalbare en betrouwbare infrastructuur voor uw bedrijf creëren.

Kom meer te weten over ons datacenter in Amsterdam

 
Heeft u vragen?