DATACENTER INTERCONNECTIVITEIT

Betrouwbaar en redundant.

Bedrijven die kiezen voor ColoHouse als colocatiepartner, kiezen voor redundantie en gemoedsrust.

1. Colocatie in geografisch gespreide locaties

2. Onafhankelijke energienetten

3. Dark fiber tussen datacenters

4. Gratis verkeer tussen diverse locaties

5. Gebruik 1 IP tegelijk op meerdere locaties

Toegang

Dankzij de toegang tot verschillende aanbieders verkrijgen onze klanten zowel in binnen- als buitenland een sterkere positie. Op die manier kunnen ze hun klantenkring uitbreiden en hun bedrijfsmodel naar het volgende niveau tillen.

Gemak

Dankzij de flexibiliteit van diverse met elkaar verbonden datacenters, kunnen providers hun dienstverlening nog beter in overeenstemming brengen met de wensen van klanten. Providers met meerdere verbindingen bouwen aan een solide ICT-infrastructuur die kan worden op- en afgeschaald. Resultaat? Flexibele en kostenefficiënte groei.

Interconnectiviteit

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende providers. Onze carrier-neutral datacenters zijn niet gebonden aan één bepaalde dienstverlener. Dit houdt in dat u zelf de keuze heeft waar u uw verbindingen afneemt. Dit resulteert in diversiteit en flexibiliteit waar elk bedrijf van profiteert.

Locatie

Onze datacenters zijn gevestigd zodat er efficiënte en betrouwbare interconnectiviteit aangeboden kan worden. Onze hoogstaande interconnectiviteit en toegang tot verschillende netwerken geven onze klanten de flexibiliteit om te kiezen voor de provider die het beste bij ze past.

Carrier-neutral datacenters

Onze datacenters in Den Haag en Miami zijn carrier-neutral. De keuze is aan u.
 
Heeft u vragen?