ColoHouse is ISO 27001 gecertificeerd

 • Afbeelding ISO certificaten ColoHouse
  ColoHouse is ISO 27001 gecertificeerd
  • July 19 2021

  Last Updated on 19/07/2021 by Tylor

  Wij zijn er trots op dat de datacenters van ColoHouse in Spijkenisse en Den Haag gecertificeerd zijn volgens de normen van ISO 27001 en ISO 9001. Hiermee voldoet ColoHouse aan de meest actuele wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging.

  Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de manieren waarop organisaties met informatie omgaan. Wij leven dan ook in een tijdperk van digitale transformatie met een explosieve groei aan informatie. Bij ColoHouse willen wij onze klanten ervan verzekeren dat veiligheid en kwaliteit onze top prioriteit zijn. Dit is van toepassing op onze gehele werkwijze en op al onze systemen.

  ISO 27001

  ISO 27001 is dé internationale standaard voor informatiebeveiliging. De internationale code voor informatiebeveiliging wordt gedefinieerd door ‘The International Organisation for Standardization’, (ISO). De norm ziet niet alleen toe op de inrichting van processen en procedures, maar ook op naleving, controle, toetsing en permanente verbetering ervan. Het is geen momentopname, maar een continu proces voor bewaking en kwaliteitsverbetering.

  Zo zorgen wij ervoor dat wij altijd voldoen aan de hoogste en meest actuele wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging en dat er binnen ColoHouse strikte regels gehanteerd worden om de vertrouwelijkheid en veiligheid van bedrijfskritische gegevens te waarborgen. Met onze ISO certificeringen en werkwijze kunnen we u onderbouwd toelichten dat ColoHouse veilig voor u aan het werk gaat. Naast 27001 beschikt ColoHouse ook over het ISO 9001 certificaat voor kwaliteit, risicomanagement en bedrijfscontinuiteit. Onze datacenter in Miami beschikt over SOC 1 & 2.

  Heeft u vragen over onze certificeringen of wilt u meer weten over onze informatiebeveiliging? Neem dan gerust contact met ons op. Lees hier meer over de maatregelen die wij treffen om uw data veilig te houden.

 
Heeft u vragen?