ColoHouse investeert in vrouwen in technologie

 • Blog titel: vrouwen in technologie
  ColoHouse investeert in vrouwen in technologie
  • July 19 2021

  Last Updated on 19/07/2021 by Tylor

  In 2018 heeft ColoHouse een groep ambitieuze en gedreven vrouwen aangenomen en gepromoveerd. 

  In 2017, werd 51,6% van alle management-, professional- en verwante beroepen door vrouwen vervuld en 44,0% van de bezigheden in de subcategorie management, zakelijke en financiële operaties1.  Bij ColoHouse bestaat 60% van het executive team uit vrouwen en 45% uit het algehele managementteam.

  De vrouwen van ColoHouse hebben de afgelopen maanden hun tijd besteed aan het verbeteren van hun vaardigheden en kennis in hun werk om zichzelf te verbeteren en de efficiëntie en effectiviteit bij ColoHouse te vergroten.

  Stephanie Abad, Marketing Manager, US
  Dreamforce

  Stephanie maakt al meer dan 3 jaar deel uit van het ColoHouse team als stagiair en marketingmanager. Stephanie beheert wereldwijd de marketing, ontwerp en content management. Zij was onlangs aanwezig op de jaarlijkse gebruikersconferentie van Salesforce, Dreamforce, in San Francisco. Een week lang leerde zij van industrie experts over best practices op het gebied van marketing, verkoop en automatisering.

  ‘’Ik ben erg dankbaar dat ik één van de grootste conferenties ter wereld heb bezocht. Het is de eerste keer dat ColoHouse iemand heeft gestuurd naar deze conferentie, ook al gebruiken wij SalesForce al een tijd. Wat mij het meest is bijgebleven is de introductie van nieuwe producten en integraties met Salesforce en een andere systeem dat wij momenteel gebruiken.’’

  Lizeth Bermudez, Implementations Manager
  ScrumMaster Certification

  Lizeth woonde onlangs een tweedaagse seminar bij om onze interne ScruMaster te worden. Lizeth heeft de customer journey gemanaged, van implementaties tot aan operationele projecten voor klanten in onze datacenters. Om te coördineren en te werken met vele teamleden, locaties en klanten stond Liz erop dat we haar de juiste tools gaven om succesvol te zijn.

  ‘’Het is geen methodologie of projectmanagement, maar de vaardigheid krijgen om een team beter te faciliteren en hen motiveren om zorg te dragen voor efficiëntie gedurende het project.’’

  Sammen Qureshi, Marketing Manager, EU
  Employee Social Media Advocacy Seminar

  Een van onze nieuwste teamleden, Sammen is werkzaam in Nederland en is verantwoordelijk voor alle Europese marketinginspanningen en onze wereldwijde aanwezigheid op social media. Ze woonde een seminar bij dat zich richt op het promoten van social media door uw werknemers.

  ‘’Uw team is DE krachtigste social media marketing tool. Berichten over uw merk leiden tot meer engagement wanneer deze worden gedeeld door werknemers.’’

  Copley Milian, Vice President of Operations
  Compliance & Security Training

  Copley werkt al meer dan 6 jaar bij ColoHouse en is meerdere keren gepromoveerd binnen ColoHouse. Copley beheert alle wereldwijde bedrijfsactiviteiten en klantenadministratie en rapporteert rechtstreeks aan de CEO, Paul Bint. Een deel van haar werkzaamheden is om op de hoogte te blijven van alles wat met compliance en beveiliging te maken heeft, om ISO- en SOC-certificeringen voor onze datacenters en diensten te garanderen.

  ‘’Privacy wet en regelgevingen veranderen voortdurend en we moeten op de hoogste blijven van deze onderwerpen. Onze klanten vertrouwen erop dat we onze diensten leveren met de juiste SLA’s en dat deze worden gehouden volgens de hoogste industrienormen.

  Bureau of Labor Statistics, “Table 11: Employed Persons by Detailed Occupation, Sex, Race, and Hispanic or Latino Ethnicity,” Current Population Survey (2017).

 
Heeft u vragen?