Ons datacenter in Den Haag

ColoHouse Den Haag

In 2014 werd ons nieuwste datacenter en Europees hoofdkantoor geopend in Den Haag. Met ruimte voor meer dan 150 racks, N+1 stroom en koeling infrastructuur is het datacenter van ColoHouse in Den Haag bij uitstek geschikt voor uw zakelijke en IT-behoeften.

.

  Carrier-neutral data center (Tier1)

  Colocatie op maat

  Multi 100Mbit/1Gbit/10Gbit connectiviteit opties

Remote Hands

  N+1 Stroom & Koeling Infrastructuurr

  Metro Ethernet diensten (o.a. MPLS)

320Gbps+ schaalbare netwerkcapaciteit

Managed Services

Laat het beheer van uw systemen, netwerken en apparatuur met een gerust hart over aan ColoHouse. Met onze Managed Services kunt u een beroep doen op onze expertise, zodat u zich kunt richten op uw core business

Colocatie 

Met onze colocatiefaciliteit kunt klein met één dedicated server beginnen of migreren naar een afgestemde rack. Onze infrastructuur, diensten en ondersteuning geven u de mogelijkheid om meer middelen toe te wijzen aan uw kernactiviteiten met gemakkelijke toegang vanuit Rotterdam.

Onze Metro Ring

ColoHouse biedt Metro Ethernet aan. Hiermee maakt u verbinding met datacenters in verschillende steden in Nederland zoals Amsterdam, Delft, Rotterdam, Zoetermeer en Groningen. Onze ring Metro ring maakt ook verbinding met alle belangrijke peering-exchanges.
 
Heeft u vragen?