COLOHOUSE DATACENTER IN DEN HAAG

ColoHouse Den Haag / Amsterdam

In 2014 werd ons nieuwste colocatie en datacenter faciliteit geopend in Den Haag/ Amsterdam. Het ColoHouse datacenter in Den Haag heeft ruimte voor meer dan 150 racks, N+1 stroom en koeling infrastructuur en kenmerkt zich door de energie-efficiëntie en snelle internet connectiviteit. Ons datacenter bevindt zich in de regio Den Haag – Amsterdam en is gevestigd op ons gigantische MPLS-netwerk dat verbinding maakt met verschillende locaties in Amsterdam en door heel Nederland. De colocatie en datacenter faciliteit van ColoHouse in Den Haag bij uitstek geschikt voor uw zakelijke en IT-behoeften.

.

 Carrier-neutral data center (Tier1)

 Maatwerkoplossingen beschikbaar

 Multi 100Mbit/1Gbit/10Gbit connectiviteit opties

 Remote Hands

 N+1 Stroom & Koeling Infrastructuurr

 Metro Ethernet diensten (o.a. MPLS)

 320Gbps+ schaalbare netwerkcapaciteit

Ontvang een virtuele rondleiding

Managed Services

Laat het beheer van uw systemen, netwerken en apparatuur met een gerust hart over aan ColoHouse. Met onze Managed Services kunt u een beroep doen op onze expertise, zodat u zich kunt richten op uw kernactivteiten

Colocatie 

Ons Colocatiefaciliteit in Den Haag stelt  u in staat om klein te beginnen of om direct te migreren naar een afgestemde rack. Ons infrastructuur, diensten en ondersteuning geven u de mogelijkheid om meer middelen toe te wijzen aan uw kernactiviteiten met  toegang vanuit Rotterdam en Amsterdam.

Onze Metro Ring

ColoHouse connectiviteitsinfrastructuur loopt door heel Nederland. Hiermee maakt u verbinding met datacenters in verschillende steden in Nederland zoals Amsterdam, Delft, Rotterdam, Zoetermeer en Groningen. Ons Metro ring maakt ook verbinding met alle belangrijke internet-exchanges.
 
Heeft u vragen?