CEO’s corner: Juli 2019

 • Afbeelding van Paul Bint
  CEO’s corner: Juli 2019
  • July 15 2019

  Happy July!

  We zijn halvewege het jaar en niet alleen trots maar ook enthousiast over de vele nieuwe ontwikkelingen die zijn afgerond en nog op de planning staan.

  Bedrijfshoogtepunten begin 2019

  ColoHouse is actief sinds 2007 en sinsdien nooit gestopt met groeien, veranderen en verbeteren.  Onze prioriteit is het leveren van snelle, betrouwbare diensten in gekoppeld aan de best mogelijke support en klantenservice. Dat heeft geleid tot het besluit  om uw datacenterlocaties te consolideren om ervoor te zorgen dat we de beste diensten en ondersteuning aan onze klanten kunnen blijven bieden,. 

  Op 31 mei j.l. heeft ColoHouse haar datacenter in Spijkenisse gesloten. De samenvoeging van onze dataceter tot één locatie in EU, betekent dat wij meer verbeteringen kunnen doorvoeren.

  We zijn verheugd om een aantal nieuwe investeringen en upgrades die we hebben gemaakt aan te kondigen:

  ·        Upgraded B feed main power distribution unit
  ·        Nieuw: HVAC geinstalleerd voor vebeterde koeling

  Als u vragen heeft over ColoHouse of hoe onze recente ontwikkelingen uw bedrijf kan beinvloeden, neem gerust contact met mij op via pbint@colohouse.com. Neem voor technische vragen contact op met Savvas Bout via sbout@colohouse.com.

  Orkaanseizoen
  Het orkaanseizoen staat voor de deur en ik vraag me af wat er dit jaar zou kunnen gebeuren. Tot nu toe wordt 2019 voorspeld als een rustig jaar. Bij ColoHouse houden we ons bezig met de voorbereiding en planning, ons team volgt nauwkeurig alle mogelijke bedreigingen die we kunnen tegenkomen in Zuid-Florida. De veiligheid en het welzijn van onze medewerkers en klanten, samen met het voorbereiden van ons datacenter op noodsituaties, blijven onze topprioriteiten. Klik hier voor toegang tot belangrijke contactgegevens voor onze support en operationele teams.

  Ik grijp deze gelegenheid aan om u allemaal oprecht te bedanken voor  uw steun en vertrouwen in ColoHouse. Aarzel niet om contact op te nemen, of om gewoon hallo te zeggenn

  Met vriendelijke groet,

  Paul Bint
  CEO, ColoHouse

Contact opnemen

Recent Posts

 
Heeft u vragen?