CEO’s Corner: December 2019

 • Afbeelding van Paul Bint
  CEO’s Corner: December 2019
  • December 4 2019

  Het nieuwe jaar staat voor de deur

  Het nieuwe jaar breekt bijna weer aan en traditiegetrouw is dat een moment om terug te blikken op het afgelopen jaar maar ook vooruitkijken naar de toekomst. Maar eerst blikken we terug op 2019!

  2019 was een bijzonder jaar voor ColoHouse – enkele hoogtepunten zijn:

  ColoHouse is opnieuw officieel gecertificeerd voor SOC I & II en ISO 9001 & ISO 27001.
  Op 31 mei j.l. heeft ColoHouse haar datacenter in Spijkenisse gesloten en is samengevoegd tot één  datacenter locatie in EU. We sluiten het jaar af met goed nieuws omdat de ColoHouse blog de derde positie heeft behaald in de Feedspot lijst: ‘’ Top 10 colocatieblogs en websites om te volgen in 2019”.

  In het afgelopen jaar hebben we weer een aantal updates doorgevoerd:

  •  ColoHouse werkt aan een tech-room en een vernieuwde keuken waar klanten in Den Haag gebruik van kunnen maken.

  •  Nieuwe condensors in de Miami faciliteit is een op dit moment lopend project

  •  Nieuw: HVAC geinstalleerd voor vebeterde koeling

  Nieuwe toevoegingen aan de ColoHouse familie:

  • ColoHouse heeft Jonathan Epstein toegevoegd als Global Account Manager. Jonathan heeft een uitgebreide achtergrond in account management en is binnen ColoHouse verantwoordelijk voor alle huidige klantrelaties en vragen die u mogelijk heeft om uw diensten met ColoHouse verder uit te breiden.

  •  Alex Vargas heeft zich bij ColoHouse gevoegd als onze Director of Business Development en is verantwoordelijk voor het uitbreiden van sales activiteiten. Alex brengt meer dan 10 jaar aan ervaring mee op het gebied van technologie.

  • Wendy Reinis is onze Billing Manager

  • Rocio Arias heeft zich bij ons gevoegd als onze Business Administrator

  2020

  We bevinden ons in een tijdperk waarin veranderingen elkaar snel opvolgen en in 2020 blijven we toegankelijke infrastructuur, diensten en ondersteuning aanbieden.

  Binnen ColoHouse is voortdurende kwaliteitszorg een prioriteit van de eerste orde. Uw mening is daarbij heel belangrijk voor ons. Heeft u een opmerking, een vraag of suggesties voor de verbetering van onze diensten en producten? Neem dan gerust contact met mij op via pbint@colohouse.nl of kunt u één van onze kantoren bellen en ik help u graag verder.

  Namens het gehele team van ColoHouse bedanken wij u voor uw voortdurende steun. Ik uit naar wederom een druk en productief jaar en wens iedereen hele fijne feestdagen en een goede start van 2020!

  Met vriendelijke groet,

  Paul Bint
  CEO, ColoHouse

Contact opnemen

Recent Posts

 
Heeft u vragen?