CEO’s Corner: Maart 2020

 • Afbeelding van Paul Bint
  CEO’s Corner: Maart 2020
  • March 6 2020

  Het jaar 2020 is begonnen met een knal! We zijn verheugd om te zien dat de bedrijven van onze klanten floreren en zich blijven uitbreiden bij ColoHouse.

  De afgelopen 2 jaar heb ik ondersteuning van wereldklasse beloofd voor onze klanten, voortdurende uitbreiding en investeringen in onze faculteiten en het vergroten van onze aanwezigheid. Ik beschouw ColoHouse als een uitstekende zakenpartner voor onze klanten en een verlengstuk van hun bedrijf. We blijven deze belofte waarmaken.

  Update van de faciliteiten
  Het onderhouden van onze faciliteiten is een van onze topprioriteiten. De afgelopen maanden hebben we de volgende updates doorgevoerd:

  • Miami: HVAC-onderhoud, generator onderhoud en er zijn nieuwe batterijen geïnstalleerd in UPS 2.
  • Den Haag: HVAC-onderhoud aan alle units en een succesvolle black building test t in januari.
  Daarnaast hebben we grote updates en renovaties voltooid. Klik hier om meer te lezen over de updates en om foto’s te bekijken. We zijn ontzettend trots op het werk dat we doen en blijven onze belofte nakomen om in Nederland te investeren.

  Nieuwe toevoegingen aan de ColoHouse familie
  Terwijl we blijven investeren in onze faciliteit, breidt ons team ook uit zowel in de VS als in Nederland.  Afgelopen maand mochten wij maar liefst 3 nieuwe collega’s verwelkomen in ons team:

  • Pedro Souss, Sales Director, US
  • Shivan Chandarsing, Data Center Manager, EU
  • Firas Amirullah,  Stagiair IT Management, EU

  Ik kijk ernaar uit om onze klanten te zien groeien in hun respectievelijke vakgebieden. We zijn hier altijd als hulpmiddel voor uw teams. In maart lanceren we onze Net Promoter Score Enquête. We hebben de industrienormen in de datacenterruimte altijd overtroffen dankzij ons geweldige team van technici en administratief personeel. We stellen het op prijs als u de tijd kunt nemen om ons feedback te geven, we kijken uit naar uw reacties.

  Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via pbint@colohouse.com

  Cheers,
  Paul Bint

 
Heeft u vragen?