CARRIER-NEUTRAL NETWERKCONNECTIVITEIT

Uw bedrijf. Uw keuze.

De voordelen van carrier-neutral interconnectiviteit

Of de eindgebruiker nu een klant is, een relatie of een medewerker, uw systeemprestaties bepalen voor een belangrijk deel hun gebruikerservaring. Met meer dan twintig aanbieders tot onze beschikking, helpen wij u uw connectiviteit te laten aansluiten op uw organisatie.

Hoe kan onze connectiviteit u van dienst zijn?

Carrier-neutral omgeving

Onze carrier-neutrale colocatie-omgeving voorziet u van talloze mogelijkheden (o.a. op het gebied van content, voice en public IP) om uw bedrijf te laten groeien. Wij brengen u in contact met de partners en diensten die u nodig heeft om uw organisatie naar het volgende niveau te brengen.

Onze meet-me-room

ColoHouse biedt u toegang tot onze Meet Me Room, waarin u verbinding kunt maken met ruim twintig aanbieders. Daarmee heeft u altijd beschikking over een sterke internetverbinding. Of uw vraag nu betrekking heeft op traditionele internetdiensten, redundante connectiviteit of een verzoek op maat - bij ColoHouse vindt u altijd de oplossing die u zoekt.

Redundant netwerk

ColoHouse biedt verbindingen voor traditionele connectiviteit en volledig redundante verbindingen voor bedrijfscruciale applicaties. Toegang tot diverse providers is van groot belang. Immers, zonder betrouwbare en redundante netwerkconnectiviteit presteert uw ICT-infrastructuur waarschijnlijk niet op het hoogste niveau.

Kies uw provider

ColoHouse brengt u in contact met een breed scala aan telecom en techbedrijven, van VoIP-start-ups tot wereldwijde Tier 1 marktleiders (ISP's). We doen er alles aan om een netwerk te onderhouden dat voldoet aan de eisen van onze klanten over de hele wereld.

 
Heeft u vragen?