CARRIER-NEUTRAL NETWERKCONNECTIVITEIT

Uw bedrijf. Uw keuze.

De voordelen van carrier-neutral interconnectiviteit

Of de eindgebruiker nu een klant is, een relatie of een medewerker, uw systeemprestaties bepalen voor een belangrijk deel hun gebruikerservaring. Met meer dan twintig aanbieders tot onze beschikking, helpen wij u uw connectiviteit te laten aansluiten op uw organisatie.

Hoe kan onze connectiviteit u van dienst zijn?

Carrier-neutral omgeving

Onze carrier-neutrale colocatie-omgeving voorziet u van talloze mogelijkheden (o.a. op het gebied van content, voice en public IP) om uw bedrijf te laten groeien. Wij brengen u in contact met de partners en diensten die u nodig heeft om uw organisatie naar het volgende niveau te brengen.

Onze meet-me-room

ColoHouse biedt toegang tot verschillende providers voor extra redundantie waardoor u ten alle tijden beschikt over een sterke internetverbinding. ColoHouse biedt met haar modern ingerichte en redundant uitgevoerde datacenters veilige en betrouwbare huisvesting van uw IT-infrastructuur. Welke expertise er ook gewenst is, wij bieden u altijd de ondersteuning die u nodig heeft.

Redundant netwerk

ColoHouse biedt verbindingen voor traditionele connectiviteit en volledig redundante verbindingen voor bedrijfscruciale applicaties. Toegang tot diverse providers is van groot belang. Immers, zonder betrouwbare en redundante netwerkconnectiviteit presteert uw ICT-infrastructuur waarschijnlijk niet op het hoogste niveau.

Kies uw provider

ColoHouse brengt u in contact met een breed scala aan telecom en techbedrijven, van VoIP-start-ups tot wereldwijde Tier 1 marktleiders (ISP’s). We doen er alles aan om een netwerk te onderhouden dat voldoet aan de eisen van onze klanten over de hele wereld.

 
Heeft u vragen?