EXTREEM VEILIGE DATACENTERS

Onze maatregelen om uw data veilig te houden.

Lees hier hoe de fysieke en virtuele beveiliging binnen ColoHouse is georganiseerd. Wij hanteren een veiligheidsprotocol van zes lagen met behulp van innovatieve technologie en goed opgeleid personeel.

Beveiliging van zes lagen

ColoHouse wordt 24 uur per dag gemonitord. Een toegangspas is vereist om het gebouw te betreden. Toegang tot het datacenter wordt verleend door een combinatie van: biometrische controle en sleutels tot toegang tot de cages.

Toegang

Toegang tot onze faciliteiten worden scherp in de gaten gehouden met behulp van diverse  beveiligingslagen. Denk aan: toegangspasjes en biometrische vingerafdrukscanners. Voor toegang tot onze fysieke colocatieruimtes is een wachtwoord vereist.

Compliance standaarden

ColoHouse streeft ernaar faciliteiten te bieden die voldoen aan de strenge compliance-eisen van onze klanten. Van mkb tot multinationals, ongeacht de locatie. Jaarlijks ondergaan wij onafhankelijke en intensieve audits van onze controle- en veiligheidsmechanismen voor onder meer SSAE 16, SOC 2, PCI DSS, ISO 27001 en ISO 9001.

Toezicht en administratie

ColoHouse monitort alle activiteit in/en rond onze faciliteiten door middel van CCTV-surveillance. Beelden worden minimaal 45 dagen bewaard. ColoHouse houdt toezicht op iedere bezoeker die onze faciliteiten bezoekt. Toegangslijsten voor onze datacenters worden regelmatig bijgehouden en gecontroleerd.

Brandwerende installaties

Wij maken gebruik van TotPac voor onze colocatie-datacenters. TotalPac is een brandsysteem met een dubbele alarm en droge blusleidingen. Dankzij pre-action wordt een eventuele brand met een minimum aan water geblust waardoor de apparatuur bespaard blijft.

Verscherpte maatregelen

ColoHouse biedt bovendien veiligheid aan haar klanten door gebruik te maken van veilige sluizen en laadruimtes.

Lees meer over onze datacenters

 
Heeft u vragen?