725 S. Wells Street, Chicago

ColoHouse Colocatie Datacenter: 725 S. Wells, Chicago

De datacentermarkt in Chicago behoort tot de top 5 meest optimale locaties op basis van de meest gevraagde categorieën, waaronder: glasvezel connectiviteit, cloud beschikbaarheid, minimale risicofactoren voor natuurrampen, infrastructuur en meer. Dit maakt het ColoHouse-datacenter op 725 S. Wells Street een ideale locatie maken voor uw algehele IT- en colocatiestrategie.

Als een van onze twee top datacenters in Chicago, beschikt 725 S. Wells Street over N+1-redundantie en talrijke connectiviteitsopties, waaronder meer dan 400 Gbit/sec redundante capaciteit naar ons 350 E Cermak locatie en een meet-me-room (MMR) gebouw verbonden met Zayo, Cogent, Verizon, CenturyLink en meer.

Chicago Colocatie

Er zijn volledige colocatie-opties beschikbaar voor uw zakelijke behoeften. Van individuele kasten tot privécages en suites, ons datacenter in Chicago kan de juiste ruimte aanpassen.

customsolutionsicon

Maatwerk

Ons team van experts kan op maat gemaakte oplossingen creëren om elke zakelijke behoefte of uitdaging op te lossen. ColoHouse werkt met u samen aan tijdelijke of langdurige projecten.

Managed Services

Met onze Managed Services kunt u ons team inschakelen om het dagelijkse beheer van uw systemen, netwerken en apparaten te beheren, zodat uw team zich kan concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Over onze Chicago Datacenter

725 S. Wells Street Highlights 

 • 6,000 sq. ft. toegewezen datacenterruimte met ondersteuning voor ten minste aan 600 kW stroom
 • Gebouwd volgens Tier II-normen (N+1 redundante stroom- en omgevingssystemen)
 • Talrijke netwerkopties binnen de faciliteit
 • Meer dan 5 MW aan netstroomcapaciteit geleverd via drie afzonderlijke substations
 • Twee fiber vaults en een tiental netwerken aanwezig op locatie met meer dan 100 netwerken via cross-connects
 • Minimale UPS capaciteit van 15 minuten (bij volledige belasting)
 • Dieselgenerator met brandstof op locatie voor meerdere dagen gebruik
 • Power density tot 16kw per cabinet 
 • Ervaren systems engineers op locatie 24/7/365  
 • Uitgebreide beveiligingscontroles met proximity-kaart en biometrische toegangscontroles, 24/7 camerabeveiling
 • VESDA-deeltjesdetectie, brandblussers, pre-action dry pipe sprinkler voor brandbeveiliging
 • SOC 1/SSAE 18 gecontroleerd om te zorgen voor noodzakelijke kwaliteitscontroles op het gebied van risicobeheer, logische toegang, wijzigingsbeheer, gegevensbeveiliging en gegevensbeschikbaarheid om financiële rapportage te beschermen

Waarom ColoHouse colocatie?

Onze moderne datacenters in Chicago worden aangevuld met een breed portfolio aan cloud-, beheerde opslag en back-up, disaster recovery na noodgevallen en beheerde beveiligingsdiensten. Het 725 S. Wells Street-datacenter is ideaal voor klanten die 100% stroom- en netwerkbeschikbaarheids vereisten hebben tegen een betaalbare prijs.


Connectiviteit

ColoHouse Chicago datacenter bevindt zich op een optimale locatie voor latentiegevoelige applicaties, bedrijfscontinuïteit en disaster recovery. Onze gemengde internetconnectiviteit biedt onze klanten de snelheid en betrouwbaarheid die bedrijven nodig hebben.

Neem vandaag contact met ons op voor meer informatie over onze Colocatie en Managed Services


Wat is colocatie

Colocatie is een hostingservice dat wordt aangeboden door datacenters en webhosting bedrijven waarmee u uw servers en andere IT-hardware kunt plaatsen in een veilige, redundante, high-speed internet-verbonden faciliteit. Er zijn vele voordelen verbonden aan colocatie. Vooral in vergelijking met het on-site hosten van uw eigen IT-infrastructuur. Denk aan hogere uptime, betere netwerkprestaties, lagere operationele kosten en superieure capaciteits uitbreiding. Naast ruimte en stroom bieden veel colocatieproviders een verscheidenheid aan managed services en hybride cloud/colocatie-opties.

Ruimte voor groei

Met colocatie kunt u uw infrastructuur uitbreiden om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijfsgroei zonder dat u kapitaaluitgaven hoeft te doen. Als uw bedrijf groeit, kan uw IT-infrastructuur worden uitgebreid om deze snel en met minder investeringen te ondersteunen. Als u plotseling uw bandbreedte moest verhogen in een typische in-house IT-omgeving, kunt u weken of maanden wachten bij uw lokale internetprovider. Wanneer uw IT-infrastructuur is opgeslagen in een colocatiefaciliteit, kunt u binnen enkele minuten of uren enorme hoeveelheden aan bandbreedte beschikbaar stellen.

Maximized Uptime

De kosten en gevolgen van downtime zijn redenen waarom uptime zo essentieel is. Wanneer een bedrijf downtime ervaart, kan er geen service verleend worden aan klanten. Colocatie-datacenters bieden meerdere opties voor back-up en disaster recovery om diensten draaiende te houden tijdens een stroomuitval of andere onverwachte gebeurtenissen. Met behulp van colocatie, is uw IT-infrastructuur ondergebracht in een redundante high-speed internet-verbonden faciliteit, met continue stroomvoorziening door industriële UPS-batterijsystemen en on-site dieselgeneratoren voor noodback-ups. De 100% uptime Service Level Agreement van ColoHouse ondersteunt ons streven naar het leveren van betrouwbare colocatiediensten aan onze klanten.

Kosten besparen

The cost of managing an in-house data center and IT infrastructure with the same up-time capabilities of the enterprise-grade power, IHet beheren van een in-house datacenter en IT-infrastructuur met dezelfde uptime-mogelijkheden als die van een grote organisatie, kunnen hoger zijn dan de kosten van het huren van ruimte in een colocatie datacenter. Colocatie-abonnementen zijn een uitgebreid pakket en bieden voordelen zoals ondersteuning, beveiliging, redundantie en connectiviteit tegen gebundelde of lagere kosten in vergelijking met hosting op locatie.

Beveiling en compliance

ColoHouse hanteert een veiligheidsprotocol van zes lagen met behulp van innovatieve technologie en goed opgeleid personeel. Denk aan: toegangspasjes en biometrische vingerafdrukscanners. ColoHouse beschikt over verschillende certificeringen die de kwaliteit van onze dienstverlening aantonen. Wij streven ernaar om faciliteiten te bieden die voldoen aan de strenge datacenter compliance eisen van onze klanten. Van mkb tot multinationals, ongeacht de locatie. Daarom ondergaan wij jaarlijks onafhankelijke en intensieve audits van onze controle- en veiligheidsmechanismen.

 
Heeft u vragen?