350 E Cermak, Chicago

ColoHouse Colocatie Datacenter: 350 E Cermak, Chicago

Ons datacenter op 350 E Cermak Road is het primaire carrier-hotel in Chicago en het grootste datacenter in het Midwesten en een van de grootste wereldwijd.

Dit fort met industriële kracht dient als een knooppunt voor connectiviteit in heel Noord-Amerika. Als u zich op een toplocatie wilt bevinden met gemakkelijke toegang tot hoogwaardige netwerken, moet u hier zijn. De 350 East Cermak-colocatie in Chicago is het meest onderling verbonden multi-tenant datacenter in het Midwesten met meer dan 70 netwerkproviders en de nabijheid van netwerk-, cloud- en content ecosystemen die binnen de metro beschikbaar zijn.

Chicago Colocatie

Er zijn volledige colocatie-opties beschikbaar voor uw zakelijke behoeften. Van individuele kasten tot privécages en suites, ons datacenter in Chicago kan de juiste ruimte aanpassen.

customsolutionsicon

Maatwerk

Ons team van experts kan op maat gemaakte oplossingen creëren om elke zakelijke behoefte of uitdaging op te lossen. ColoHouse werkt met u samen aan tijdelijke of langdurige projecten.

Managed Services

Met onze Managed Services kunt u ons team inschakelen om het dagelijkse beheer van uw systemen, netwerken en apparaten te beheren, zodat uw team zich kan concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Over onze Chicago Datacenter

350 E Cermak Highlights 

 • 1 million sq. ft. waardoor het een van ‘s werelds grootste datacenters is
 • Meer dan 100 MW aan netstroomcapaciteit geleverd via drie afzonderlijke substations
 • Vierfiber vaults en meer dan 100 netwerken aanwezig, bijna elk netwerk in Chicago
 • 16,000 sq. ft. toegewijde datacenterruimte met ondersteuning voor ten minste 1,2 MW stroom
 • Gebouwd volgens Tier III-normen (2N redundante voeding en N+1 redundante omgevingssystemen)
 • Talrijke netwerkopties binnen de faciliteit, evenals 100+ connectiviteitsopties via de meet-me-ruimte in het gebouw en Equinix
 • Minimale UPS-capaciteit van 15 minuten (bij volledige belasting)
 • Dieselgeneratoren met brandstof ter plaatse voor meerdere dagen gebruik
 • Power density tot 16kw per cabinet
 • 24/7 on-site personeel om te helpen met eventuele problemen of technische problemen
 • Uitgebreide beveilingscontroles met Proximity Card en Biometric toegang controles, 24/7 Camera Monitoring & en opname
 • VESDA Particulate Detection, Clean Agent Brandblussers, Pre-Action Dry Pipe Sprinkler voor brandbeveiliging
 • SOC 1/SSAE 18 gecontroleerd om te zorgen voor noodzakelijke kwaliteitscontroles op het gebied van risicobeheer, logische toegang, wijzigingsbeheer, gegevensbeveiliging en gegevensbeschikbaarheid om financiële rapportage te beschermen

Waarom ColoHouse colocatie?

ColoHouse colocatie is de ideale oplossing voor alle bedrijven van elke omvang, van kleine bedrijven, dienstverleners tot internationale ondernemingen. Wanneer u gebruik maakt van onze colocatie faciliteit, kunt u uw hardware, software en netwerken naar uw behoeften inzetten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over ondersteunende infrastructuur. Onze klanten kiezen voor de colocatiediensten van ColoHouse datacenters omdat we schaalbaarheid en groei ondersteunen in combinatie met uitstekende klantenondersteuning. We bieden redundante netwerken, stroom en koeling om ervoor te zorgen dat uw diensten altijd online en toegankelijk blijven. Onze focus ligt op het leveren van de infrastructuur, diensten en ondersteuning waarmee u meer middelen kunt inzetten voor uw kernactiviteiten.


Bij ColoHouse zijn we 24/7 beschikbaar om u te helpen met al uw behoeften. Onze Service Level Agreements zorgen ervoor dat ColoHouse wordt gehouden aan de hoogste normen en jaarlijkse nalevingscontroles. Ons aanbod van Remote Hands van laat u of uw bedrijf nooit onbeheerd achter.

Connectiviteit

ColoHouse Chicago datacenter bevindt zich op een optimale locatie voor latentiegevoelige applicaties, bedrijfscontinuïteit en disaster recovery. Onze gemengde internetconnectiviteit biedt onze klanten de snelheid en betrouwbaarheid die bedrijven nodig hebben.

Neem vandaag contact met ons op voor meer informatie over onze Colocatie en Managed Services


Wat is colocatie

Colocatie is een hostingservice dat wordt aangeboden door datacenters en webhosting bedrijven waarmee u uw servers en andere IT-hardware kunt plaatsen in een veilige, redundante, high-speed internet-verbonden faciliteit. Er zijn vele voordelen verbonden aan colocatie. Vooral in vergelijking met het on-site hosten van uw eigen IT-infrastructuur. Denk aan hogere uptime, betere netwerkprestaties, lagere operationele kosten en superieure capaciteits uitbreiding. Naast ruimte en stroom bieden veel colocatieproviders een verscheidenheid aan managed services en hybride cloud/colocatie-opties.

Ruimte voor groei

Met colocatie kunt u uw infrastructuur uitbreiden om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijfsgroei zonder dat u kapitaaluitgaven hoeft te doen. Als uw bedrijf groeit, kan uw IT-infrastructuur worden uitgebreid om deze snel en met minder investeringen te ondersteunen. Als u plotseling uw bandbreedte moest verhogen in een typische in-house IT-omgeving, kunt u weken of maanden wachten bij uw lokale internetprovider. Wanneer uw IT-infrastructuur is opgeslagen in een colocatiefaciliteit, kunt u binnen enkele minuten of uren enorme hoeveelheden aan bandbreedte beschikbaar stellen.

Maximized Uptime

De kosten en gevolgen van downtime zijn redenen waarom uptime zo essentieel is. Wanneer een bedrijf downtime ervaart, kan er geen service verleend worden aan klanten. Colocatie-datacenters bieden meerdere opties voor back-up en disaster recovery om diensten draaiende te houden tijdens een stroomuitval of andere onverwachte gebeurtenissen. Met behulp van colocatie, is uw IT-infrastructuur ondergebracht in een redundante high-speed internet-verbonden faciliteit, met continue stroomvoorziening door industriële UPS-batterijsystemen en on-site dieselgeneratoren voor noodback-ups. De 100% uptime Service Level Agreement van ColoHouse ondersteunt ons streven naar het leveren van betrouwbare colocatiediensten aan onze klanten.

Kosten besparen

The cost of managing an in-house data center and IT infrastructure with the same up-time capabilities of the enterprise-grade power, IHet beheren van een in-house datacenter en IT-infrastructuur met dezelfde uptime-mogelijkheden als die van een grote organisatie, kunnen hoger zijn dan de kosten van het huren van ruimte in een colocatie datacenter. Colocatie-abonnementen zijn een uitgebreid pakket en bieden voordelen zoals ondersteuning, beveiliging, redundantie en connectiviteit tegen gebundelde of lagere kosten in vergelijking met hosting op locatie.

Beveiling en compliance

ColoHouse hanteert een veiligheidsprotocol van zes lagen met behulp van innovatieve technologie en goed opgeleid personeel. Denk aan: toegangspasjes en biometrische vingerafdrukscanners. ColoHouse beschikt over verschillende certificeringen die de kwaliteit van onze dienstverlening aantonen. Wij streven ernaar om faciliteiten te bieden die voldoen aan de strenge datacenter compliance eisen van onze klanten. Van mkb tot multinationals, ongeacht de locatie. Daarom ondergaan wij jaarlijks onafhankelijke en intensieve audits van onze controle- en veiligheidsmechanismen.

 
Heeft u vragen?